02/06/2022 | Yazar: Kaos GL

Londra’da yaşayan Türk, Kürt, Kıbrıslı ve Güneydoğu Asyalı queer sanatçı ve performansçıların kolektifi Harem of No One’ın Pride etkinliklerini gördünüz mü?

 Harem of No One, Pride'a hazır Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Fotoğraflar: Gizem Coşkun

Londra’da yaşayan Türk, Kürt, Kıbrıslı ve Güneydoğu Asyalı queer sanatçı ve performansçılarının oluşturduğu kolektif Harem of No One’ın Pride etkinliklerini gördünüz mü?

Kolektif, Türkiye'de Onur Yürüyüşleri’ne yönelik yasaklara dikkat çeken bir bildiri yayımladı. Bildiride, Harem of No One; “Onur yürüyüşü Türkiye’de 2015 yılından beri yasak. Bunu kabul edemiyoruz ve LGBTQIA+ bireyleri baskılamaya ve susturmaya karşı dayanışıyoruz” diyor.

30-istanbul-lgbti-onur-haftasi-yla-dayanisma-harem-of-no-one-pride-etkinlikleri-1

Etkinlikler nerede, ne zaman?

Parti, Londra’daki Bethnal Green Working Men’s Club (a.k.a. BGWMC) adlı mekanda 2 Haziran Perşembe gecesi, Kraliçe’nin tahtta 70.yılını kutlayacağı Jubilee tatil gününde gerçekleşecek.

Gösteri, Londra’nın ünlü drag sanatçılarından Cazeleon tarafından sunulacak.

Şov yapacak diğer sanatçılar ise Darlink Dick, Martha Barbra, Queen Döner, Tahini Molasses, Shekerparé ve Sissy Sis. Doğu Londra’nın queer gece hayatının en ikonik ve efsaneleşmiş DJ’i Grace Sands, kolektifin kurucusu Toby Kind ile beraber DJ kabininde olacak.

Etkinlikle biletine buradan ulaşabilir, Kolektif’e daha fazla destek olmak içinse buradan bilgi alabilirsiniz.

 


Etiketler: kültür sanat, yaşam
İstihdam