03/11/2016 | Yazar: Kaos GL

Abolisyonist veganlar tarafından organize edilen ‘Hayvan Hakları ve Veganlık Günleri’ bu yıl 5 Kasım’da Galata’da gerçekleşecek.

Hayvan hakları ve veganlık İstanbul’da konuşulacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Abolisyonist veganlar tarafından organize edilen “Hayvan Hakları ve Veganlık Günleri” bu yıl 5 Kasım’da Galata’da gerçekleşecek.

Kasım’ın ilk gününün Dünya Vegan Günü kabul edilmesi sebebiyle her yıl Kasım’ın ilk haftasında veganlıkla ilgili söyleşiler, atölyeler ve etkinlikler düzenleniyor. Abolisyonist veganlar tarafından organize edilen “Hayvan Hakları ve Veganlık Günleri” bu yıl 5 Kasım’da Galata’da gerçekleşecek. Etkinlik, hayvanları önemseyen herkesi hayvanların hakları ve haklar dolayısıyla yükümlülükler konusunda bilgilenmeye davet ediyor.

Gün boyu sürecek etkinliklerde veganlık, hayvan hareketinin tarihi, hak kavramı gibi konuları ele alacak olan sunumların yanı sıra vegan yiyecek hazırlama atölyeleri, veganlıkla ilgili soru-cevap oturumları ve bir de konser yer alacak. Etkinlik ertesi gün vegan aktivistlere yönelik eğitim ve atölye çalışmalarıyla sürüyor olacak.

Etkinlilk Mekanı: Tatar Bey Sokak, 21/1 Galata

Etkinliğe katılım ücretsiz, ancak etkinliğin düzenleyicileri mekânı en iyi şekilde organize edebilmek için katılmayı düşünenlerden abolisyonistveganhareket@gmail.com adresine isimlerini ve vegan olup olmadıklarını belirttikleri bir e-posta atmalarını rica ediyor.

Etkinlik hakkında duyurular ve ayrıntılı etkinlik programı www.abolisyonistveganhareket.org ve Abolisyonist Vegan Hareket sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.


Etiketler: yaşam, ekoloji
İstihdam