11/08/2022 | Yazar: Kaos GL

Heybe: Sosyal Hizmet ve Sosyal Politika Dergisi, Ruh Sağlığı ve İnsan Hakları sayısında, heteronormatif sosyal hizmetin eleştirisine dair yazılar var.

Heybe’de sosyal hizmetin queer başlıkları Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Heybe: Sosyal Hizmet ve Sosyal Politika Dergisi, Ruh Sağlığı ve İnsan Hakları sayısında, Kaos GL Derneği’nden Umut Güner’in “Heteronormatif algımızı nasıl dönüştürebiliriz” başlıklı yazısı yayımlandı. 

Derginin aynı sayısında Koray Başar’ın da "Cinsiyet Uyum Sürecinin Tıbbın Cinsiyet Anlayışını Dönüştüren Tarihsel Seyri” başlıklı yazısı yer alıyor.

Derginin tanıtım yazısı şöyle:

“Sosyal hizmet(ler) ve sosyal politikalara ilişkin güncel tartışmaları bilimsel ve etik bir zeminde sorgulamayı, toplumsal alanın güncel ve ‘gerçek’ sorunlarını farklı bağlamlarda gündemleştirmeyi, anlamayı, birlikte düşünmeyi, paylaşmayı, anlamayı, amaçlayan Heybe’nin ‘Covid 19 Pandemisi, Neoliberal Politikalar ve Sosyal Hizmet’ temalı ilk sayısı yayımlandı! Katkı verenlere bir kez daha içten teşekkür ederiz. Heybe dergisi, doğrudan Nika Yayınevi web sitesinden, internet kitap satış sitelerinden ve kitapçılardan temin edilebilecektir.”

Derginin ilgili sayısına buradan erişebilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat, yaşam, sosyal hizmet
İstihdam