24/01/2023 | Yazar: Kaos GL

Pozitif-iz’in HIV pozitif kişilerin deneyimlerini paylaştıkları, birbirlerine destek oldukları “Çevrimiçi Sohbet Toplantıları” her ayın son çarşamba akşamı 20:30 – 22:00 saatleri arasında Zoom uygulaması üzerinden gerçekleşiyor.

“HIV Pozitiflere Yönelik Çevrimiçi Sohbet Toplantısı” yarın Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Pozitif-iz Derneği, her ayın son çarşamba akşamı 20:30 – 22:00 saatleri arasında Zoom uygulaması üzerinden HIV pozitif kişilerin deneyimlerini paylaştıkları, birbirlerine destek oldukları “Çevrimiçi Sohbet Toplantıları” gerçekleştiriyor.

Sadece HIV ile yaşayan kişilerin katılımına açık toplantılar sırasında kamera veya mikrofon açma zorunluluğu yok. İsteyen kişiler kamera ve/veya mikrofon açabilirler ancak bunun kendi sorumluluklarında olduğunu ve Pozitif-iz Derneği’nin hiçbir şekilde sorumlu tutulamayacağını; Zoom oturumundaki herkesin mahremiyetine saygı duyduğunu ve başka platformlarda kişilerin HIV statüsünü paylaşmayacağını da kabul etmiş sayılırlar. Toplantı sırasında birbirine veya başka bir gruba yönelik nefret söyleminde bulunan kişiler toplantıdan uzaklaştırılacak.

25 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek sohbet toplantısına katılmak için buradan form doldurabilirsiniz.


Etiketler: yaşam, hiv
İstihdam