28/03/2013 | Yazar: Evren E. Çakmak

Kaos GL Derneğinin düzenlediği Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar’ın Mart programı Antalya’da dün düzenlenen etkinlik ile son buldu.

Homofobi Karşıtı Buluşma Mart Ayını Antalya ile Sonlandırdı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

 

Kaos GL Derneğinin düzenlediği Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar’ın Mart programı Antalya’da dün düzenlenen etkinlik ile son buldu.
 
 
Kaleiçi’nde Zula Kafe’de gerçekleşen etkinlikte önce Almodovar’ın “Kötü Eğitim” filmi gösterildi. Filmin ardından ağırlıklı olarak eğitim alanında yaşanan sıkıntıların konuşulduğu kısa bir söyleşi gerçekleşti.
 
Önümüzdeki dönem Antalya’da yapılabilecek çalışmaların da konuşulduğu etkinlik ile Homofobiye Karşı Yerel Buluşmaların Mart programı sona erdi.
 
8. Buluşma’ya siz de ev sahipliği yapabilirsiniz!
Homofobi Karşıtı Buluşma, cinsiyetçiliğe, militarizme, milliyetçiliğe, homofobiye ve transfobiye karşı toplumsal muhalefetin sesini yükseltmeye, küresel ölçekte bir sorun olan ayrımcılığa karşı “yerellerin ittifakını” mümkün kılmaya çalışıyor.
 
Homofobi Karşıtı Program kapsamında Kocaeli, Eskişehir Samsun, Mersin, Edirne, Diyarbakır, Sakarya, Balıkesir, Kars, Nazilli, Malatya, Antalya, Bursa ve Muğla’da etkinlikler düzenlendi. Nisan ayında ise Kaos GL Adana, Batman, Çanakkale ve Antakya’da homofobi ve transfobi karşıtları ile bir araya gelecek.
 
Buluşmayı sahiplenen öğrenci toplulukları ve akademisyenlerle birlikte “Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar” her yıl daha fazla yerele ve üniversite kampüsüne taşınıyor. Siz de kampüsünüzde, şehrinizde buluşmaya ev sahipliği yapabilirsiniz.
 
Detaylı bilgi için: evren@kaosgl.org adresine mail atabilirsiniz. 
 
* Kaos GL’nin Homofobi Karşıtı Buluşma Yerel Etkinlikleri Programı, Kanada Büyükelçiliği tarafından desteklenmektedir.   

 


Etiketler: yaşam
İstihdam