26/02/2014 | Yazar: Kaos GL

Bu yıl 9.su düzenlenen Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları olan Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar bu hafta Nazilli, Aydın ve Antalya’da

Homofobi Karşıtı Buluşma Nazilli, Aydın ve Antalya’da! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Bu yıl 9.su düzenlenen Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları olan Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar bu hafta Nazilli, Aydın ve Antalya’da yapılacak.
 
“Eşcinsel Gettolar Değil Kentin Tamamını İstiyoruz” başlığı ile gerçekleşen Buluşmalar bugün Nazilli ve Aydın’da, Cuma günü ise Antalya’da gerçekleşecek. Etkinliklerin ayrıntıları ise şöyle:
 
26 Şubat Çarşamba: Nazilli ve Aydın
Toplum Gönüllüleri ev sahipliğinde gerçekleşecek Homofobiye Karşı Buluşuyoruz atölyeleri Nazilli’de saat 14:00’da Yunus Emre Parkı’nda, Aydın’da ise saat 18:00’da  gerçekleşecek. Nazilli'deki buluşma herkese açık yapılırken Aydın'daki buluşma yalnızca TOG üyelerine açık olacak.
 
28 Şubat Cuma: Antalya
Etkinlik, Akdeniz Üniversitesi Uzun Yaşam ve Yaşlılık Araştırmaları Topluluğunun ev sahipliğinde gerçekleşecek.  "Sosyal Gerontoloji ve Ayrımcılık Karşıtı Buluşmalar-I / LGBT ve Sosyal Hizmet” konulu panel Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yavuz Tekelioğlu Konferans Salonun’da saat 13:30’da başlayacak. Etkinliğe Aydın Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinden Doç. Dr. Osman ELBEK ve Hacettepe Sosyal Hizmet Bölümünden Arş. Gör. Sedat YAĞCIOĞLU konuşmacı olarak katılacak.
 
Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma Yerel Etkinlikleri, Kanada Yerel Girişimler Fonu, Norveç Büyükelçiliği ve Rainbow Solidarite tarafından desteklenmektedir. 

Etiketler: yaşam
İstihdam