22/02/2013 | Yazar: Kaos GL

İğne Deliği Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek Sıkça Sorulan Sorular Atölyesi’nde cinsel yönelim, cinsiyet kimliği, cinsel çeşitlilik ve ayrımcılık konuşulacak.

Homofobi Karşıtı Buluşma Yarın Samsun’da Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL Derneği’nin düzenlediği 8. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayaklarında bir sonraki durak Samsun. İğne Deliği Gençlik Merkezi’nde yarın gerçekleşecek etkinlikte cinsel yönelim, cinsiyet kimliği, cinsel çeşitlilik ve ayrımcılık konuşulacak.
Sıkça Sorulan Sorular Atölyesi
Kaos GL Derneği adına Aylime Aslı Demir ve Ömer Akpınar’ın yürüteceği etkinlikte katılımcılar lezbiyen, gey, biseksüel, trans (LGBT) kimlikler, homofobi ve transfobi, kesişen ayrımcılık türleri ve özgürlük mücadeleleriyle ilgili konuşma ve sorularını sorma fırsatı bulacaklar.
 
Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar
Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel etkinlikleri Kasım 2012- Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs ayları boyunca toplam 20 şehirde homofobi ve transfobi karşıtları ile buluşacak. Bu yılki etkinliklerden tarihleri kesinleşenlerin programına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
 
Siz de Homofobi Karşıtı Buluşmayı yerelinize getirmek isterseniz umut@kaosgl.org adresinden Kaos GL ile iletişime geçebilirsiniz.  
 
* Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma'nın yerel ayakları, Canada Fund for Local Initiatives tarafından desteklenmektedir.
 
Etkinlik Detayları
Tarih: 23 Şubat Cumartesi, 17:00.
Adres: Mimar Sinan Mahallesi, 118. Sokak, No:11 Atakum, 55200 Samsun.

Etiketler: yaşam
İstihdam