18/02/2014 | Yazar: Kaos GL

Bu yıl 9.su düzenlenen Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları olan Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar bu hafta Edirne ve Balıkesir’de!

Homofobi Karşıtları Edirne ve Balıkesir’de Buluşuyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Bu yıl 9.su düzenlenen Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları olan Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar bu hafta Edirne ve Balıkesir’de!
 
“Eşcinsel Gettolar Değil Kentin Tamamını İstiyoruz” başlığı ile gerçekleşen Buluşmalar bu hafta sonu Edirne ve Balıkesir’de homofobi ve transfobi karşıtları ile buluşacak. Etkinliklerin programı ise şöyle:
 
Edirne: 19 Şubat Çarşamba, 15.00 – 17.30; “Okulda Trans Var!” Belgesel Gösterimi ve Söyleşi
Kaos GL Derneğinden Evren E. Çakmak ve Yıldız Tar’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlik TOG Trakya’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek. Etkinlikte Barış Sulu’nun yönetmenliğini yaptığı Okulda Trans Var belgesel gösteriminin ardından eğitim alanında LGBT’lerin sorunları ve üniversitelerdeki görünürlülük ve var oluş mücadelesi konuşulacak.
 
Balıkesir: 21 Şubat Cuma, 16.00; Gezi Direnişi ve LGBT Hareketi
LGBT hareketi ve tüm yeni toplumsal hareketlerin ivme kazandığı gezi direnişi yerellerde neyin önünü açtı? LGBT görürlülüğünün artış gösterdiği süreç heteroseksizm karşıtı mücadele için neyi ifade ediyor? Kaos GL Derneğinden Evren E. Çakmak ve Yıldız Tar İstanbul ve Ankara deneyimlerini konuşuyor.

Adres: Ada Kafe; Altı Eylül Mahallesi, Kırgız Sokak (CNR Dil akademisi arkası)
 
Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma Yerel Etkinlikleri, Kanada Yerel Girişimler Fonu, Norveç Büyükelçiliği ve Rainbow Solidarite tarafından desteklenmektedir.  

Etiketler: yaşam
İstihdam