22/10/2009 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL, ‘Homofobiye Karşı Kampüs Buluşmaları’ etkinliklerine başladı.

Homofobiye Karşı Kampus Buluşmaları Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı Kaos GL, ‘Homofobiye Karşı Kampüs Buluşmaları’ etkinliklerine başladı. Kampüs buluşmaları 10 üniversitede gerçekleşecek.
 
Kaos GL’nin İsveç’ten RFSL isimli LGBT organizasyonu ile birlikte yürüttüğü ve Olof Palme Center tarafından desteklenen ‘Homofobiye Karşı Kampüs Buluşmaları’ başladı. Eğer siz de kampüsünüzde homofobi karşıtı bir etkinlik düzenlemek isterseniz Kaos GL ile bağlantıya geçebilirsiniz.
 
Samsun’daydık!
Toplum Gönüllüleri Vakfı Gençlik Konseyine katıldık. Toplum Gönüllüleri Vakfının üniversite örgütlenmelerinden 250 gencin katıldığı etkinlik çerçevesinde ‘homofobi ve ayrımcılık’ temalı bir atölye gerçekleştirdik. Kaos GL, Toplum Gönüllüleri Vakfı ile birlikte Kampüslerde buluşmaya devam edecek.
 
Ankara’da İlef’deydik!
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde Ümit Tümay Arslan’ın ‘Ayrımcılık Karşıtı Dersler’ine katıldık. Homofobi medya ilişkisi, iletişimimizi engelleyen bir olgu olarak homofobi üzerine yoğunlaştık. ‘Devrim Beni Aramadı’ belgeselini izledik. Kaos GL’nin ‘Medyada Homofobiye Son’ isimli raporu ile birlikte Kaos GL Dergisinin ‘Nefret’ sayısını dağıttık. 90’a yakın öğrencinin izlediği etkinlikten keyifle ayrıldık.


Etiketler: yaşam
İstihdam