06/03/2014 | Yazar: Kaos GL

Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar TOG Nazilli ve TOG Aydın’ın ev sahipliğinde Nazilli ve Aydın’da idi.

Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar Nazilli ve Aydın’da Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar TOG Nazilli ve TOG Aydın’ın ev sahipliğinde Nazilli ve Aydın’da idi.
9. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları olan Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar kapsamında Aydın ve Nazilli’de 26 Şubat günü etkinlikler düzenlendi. Kaos GL Derneğinden Seçin Tuncel ve Evren E. Çakmak’ın konuşmacı olduğu etkinliğe Aydın’da Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Aydın, Nazilli’de ise TOG Nazilli ev sahipliği yaptı. Samsun ve Edirne etkinlikleri ile de birlikte TOG yerelleri bu yıl dört buluşmaya ev sahipliği yaptı.
 
Yunus Emre Parkında gerçekleşen Nazilli etkinliği saat 14.00’da başladı. Kaos GL ekibinin atölye düzenlediği etkinlikte katılımcıların soruları da yanıtlandı. Yaklaşık 30 kişinin katıldığı atölye iki saat sürdü.
 
Nazilli’den sonra saat 18.00’da Aydın’a geçen Buluşma yer probleminden dolayı buradaki etkinliğini bir ev sohbeti olarak gerçekleştirdi. Aydın’da bu tarz etkinlikler için kapılarını açan hiçbir yer bulunmaması üzerine TOG gönüllüleri evlerini açtı.
 
Toplantıda yerelin sorunları ve kullanılabilecek strateji ve araçlar konuşuldu. TOG Aydın ile Kaos GL önümüzdeki yıl daha büyük bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor.
 
Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma Yerel Etkinlikleri, Kanada Yerel Girişimler Fonu, Norveç Büyükelçiliği ve Rainbow Solidarite tarafından desteklenmektedir. 

Etiketler: yaşam
İstihdam