26/02/2013 | Yazar: Evren E. Çakmak

Kaos GL Derneği’nin düzenlediği 8. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayaklarında yarınki durak Edirne olacak.

Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar Yarın Edirne’de Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

 

Kaos GL Derneği’nin düzenlediği 8. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayaklarında yarınki  durak Edirne olacak. 27 Şubat Çarşamba günü 90’s Cafe’de gerçekleşecek etkinlik TOG Trakya ve Kaos GL Derneği ortaklığında düzenlenecek. Edirne bu yıl HKB’yi 3. kez ağırlamış olacak.
 
Atölye: “Eşcinsellik Bulaşıcı mıdır?”
Kaos GL Derneğinden Evren E. Çakmak ve Seçin Tuncel’in yürüteceği atölyede katılımcılar lezbiyen, gey, biseksüel, trans (LGBT) kimlikler, homofobi ve transfobi, kesişen ayrımcılık türleri ve özgürlük mücadeleleriyle ilgili konuşma ve sorularını sorma fırsatı bulacaklar.
 
Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar

Bu yıl 8. kez düzenlenen Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma Yerel Ayakları yoluna devam ediyor. “Küresel Ayrımcılığa Karşı Yerel İttifak” başlığı altında bu yıl 20 şehirde etkinlikler düzenliyor.

 
Homofobi Karşıtı Buluşma, cinsiyetçiliğe, militarizme, milliyetçiğe, homofobiye ve transfobiye karşı toplumsal muhalefetin sesini yükseltmeye, küresel ölçekte bir sorun olan ayrımcılığa karşı “yerellerin ittifakını” mümkün kılmaya çalışıyor.
 
Siz de Homofobi Karşıtı Buluşmayı yerelinize getirmek isterseniz umut@kaosgl.org adresinden Kaos GL ile iletişime geçebilirsiniz. 
 
* Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları, Canada Fund for Local Initiatives tarafından desteklenmektedir.
 
Tarih: 27 Şubat Çarşamba, 15:00-18:00
Adres: 90’s Cafe; Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi altı, Ayşe Kadın yerleşkesi, EDİRNE
 
Detaylı bilgi için: evren@kaosgl.org adresine mail atabilirsiniz 
 
Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar Programına bu adresten ulaşabilirsiniz. 

 


Etiketler: yaşam
İstihdam