12/12/2013 | Yazar: Kaos GL

9. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları olan ‘Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar’ın 6 Aralık Cuma günü Dersim ayağı gerçekleştirildi.

Homofobiye Karşı Yerel Buluşma’lar Dersim’deydi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

9. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları olan “Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar”ın 6 Aralık Cuma günü Dersim ayağı gerçekleştirildi.

Dersim LGBT ve TIRAM Gençlik Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşen atölyede Dersim yerelinde örgütlenme olanakları konuşuldu. Kaos GL adına Evren E. Çakmak’ın katıldığı etkinlikte gençlerin sorunları başlıca gündem idi. Dersim’de madde bağımlılığı ve işsizlik çemberinde sıkıştırılan gençlerle birlikte neler yapılabileceğini TIRAM’lı gençler aktardı.  Dersim LGBT ile Kaos GL daha sonrasında ikinci bir toplantı alarak önümüzdeki dönem hakkında bir çalışma takvimi belirledi.

9. Buluşma’ya siz de ev sahipliği yapabilirsiniz!

Buluşmayı sahiplenen yerel grup ve örgütler ile birlikte “Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar” her yıl daha fazla şehre taşınıyor. Siz de kampüsünüzde, şehrinizde buluşmaya ev sahipliği yapmak isterseniz bilgi@kaosgldernegi.org adresinden Kaos GL Derneği ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu etkinlik Olof Palme Center’in katkıları ile gerçekleştirilmiştir.

Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma Yerel Etkinlikleri, Kanada Yerel Girişimler Fonu, Norveç Büyükelçiliği ve Rainbow Solidarite tarafından desteklenmektedir.  


Etiketler: yaşam
İstihdam