12/11/2014 | Yazar: Kaos GL

Hrant Dink Vakfı, 22-23 Kasım tarihleri arasında ‘Mühürlü Kapı: Türkiye-Ermenistan Sınırının Geleceği Konferansı’ düzenliyor.

Hrant Dink Vakfı Ermenistan’a kapalı sınır politikasını tartışacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Hrant Dink Vakfı, 22-23 Kasım tarihleri arasında ‘Mühürlü Kapı: Türkiye-Ermenistan Sınırının Geleceği Konferansı’ düzenliyor. Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde yapılacak konferansta kapalı sınır politikası, siyasi, ekonomik, sosyal, çevresel, insani ve bölgesel yönleriyle ele alınarak, Kafkasya’da barışı inşa etmenin olanaklarını tartışmaya açılacak.
 
Hrant Dink Vakfı, Türkiye’nin Ermenistan’a dönük devam eden kapalı sınır politikasını tartışmaya açıyor. Vakıf, ‘Mühürlü Kapı: Türkiye-Ermenistan Sınırının Geleceği Konferansı’ ile kapalı sınır politikasını, siyasi, ekonomik, sosyal, çevresel, insani ve bölgesel yönleriyle etraflıca ele alarak, Kafkasya’da barışı inşa etmenin olanaklarını tartışacak.
 
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü’nün desteğiyle düzenlenen konferans, 22-23 Kasım tarihlerinde Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde yapılacak ve konferansta sunulacak çalışmalar, daha sonra, Hrant Dink Vakfı Yayınları tarafından konferans tebliğleri olarak yayımlanacak.
 
Hrant Dink Vakfı adına Rakel Dink ile Cengiz Aktar ve Ankara Üniversitesi adına Onur Özsoy’un yapacağı açılış konuşmalarıyla başlayacak olan ‘Mühürlü Kapı: Türkiye-Ermenistan Sınırının Geleceği Konferansı’, sekiz ana başlıkta yapılacak.
 
Konferans programına şuradan ulaşılabilir. 

Etiketler: yaşam
İstihdam