17/08/2011 | Yazar: Kaos GL

İstanbul Ayıları’nın yılda iki kez düzenlediği Istanbear Uluslararası Ayı Festivali’nin sonbahar buluşmasının beşincisi 1-4 Eylül’de gerçekleşecek.

Istanbear Ayı Festivali Eylül’de Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
İstanbul Ayıları’nın yılda iki kez düzenlediği Istanbear Uluslararası Ayı Festivali’nin sonbahar buluşmasının beşincisi 1-4 Eylül’de.
 
Her yıl dünyanın dört bir tarafından ve Türkiye’nin diğer illerinden gelen ayılar, ayıseverler ile misafir ayı gruplarının katılımı eşliğinde yapılan festivale ayılar, ayıseverler, şişmanlar, iri adamlar, olgunlar kısacası kendini ayı hareketi içinde tarif edenler ve ayı hareketinin dostları katılabiliyor. Partilerin bu seneki temaları Orient ve dokunma üzerine.
 
Istanbear Festivali’nin bu seneki konuk ayı gurupları İspanya’nın Madrid şehrinden gelecek olan Mad-Bear Ayı Grubu, Almanya’nın Köln şehrinden gelecek olan Bears Of Cologne ve Lübnan’ın Beyrut şehrinden gelecek olan Bear Arabia isimli ayı grupları olacak. Konuk gruplar festival sırasında birer bar partisi yaparak etkinliğe katılım sağlayacaklar.

İstanbear sonbahar festivalinin bu yılki buluşma noktası ve bar partilerinin yapılacağı ana mekan Ekoo Club Taksim. Her akşam saat 20.00 – 24.00 saatleri arasında bar partileri burada gerçekleşecek. 1 Eylül perşembe günü açılış ve kayıt partisi ile başlayacak olan etkinlik, 2 Eylül cuma günü Alman ayılarının bar partisi Orient S’express party ve 3 Eylül cumartesi akşamı İspanyol ayılarının Mad @istanbul partisi ile devam edecek. Bar partilerinde giriş ücretsiz ve sadece giriş kartı ile gerçekleşiyor. Giriş kartları Ekoo Bar Taksim’in giriş kapısından temin edilebilir.

Cuma ve cumartesi gündüz Sauna etkinliğine zaman ayırabilirsiniz. Bunun yanısıra Morkedi Cafe’de yapılacak olan Sıra Gecesi ve Kahvaltılı Tekne Partisi ise etkinliğin diğer partileri arasında yer alıyor.

Istanbear Festivali’nin ana partisi 3 Eylül cumartesi gecesi, Kapılarını ilk kez aynı gece açacak olan Istanbear Bar isimli ayı barında yapılacak. Dansın Sultanları ismi verilen etkinliğin ana partisinde Drag Showlar, Dans Performansları, Dj ve Vj Performansları yer alacak. Gece 01.00 -05.00 saatleri arasında yapılacak olan partinin girişi 20 TL. Giriş bileti ile bir adet ücretsiz yerli içki içilebilecek. 

Paket - bilet satın almak için ya da festivale kayıt yaptırmak için istanbulbearclub@gmail.com adresine bir e-mail atmanız yeterli. Festivalin diğer detaylarını www.istanbear.net adresinden takip edebilirsiniz.

ISTANBEAR SONBAHAR ULUSLARARASI AYI FESTİVALİ 2011 PROGRAMI: 

1 EYLÜL PERŞEMBE 
21.00 - 04.00 Açılış partisi (Kayıt & karşılama & Bar Partisi) 
Yer: Ekoo Bar Taksim Giriş: Ücretsiz - Giriş Kartı ile 

2 EYLÜL CUMA 
15.00 - 19.00 Harem Sauna -1 (Sauna & Havuz Partisi) 
Venue: Cihangir Sauna Giriş: 30 TL 
21.00 - 24.00 Orient (S)express Isınma Partisi (Bar Partisi) 
Yer: Ekoo Bar Taksim Giriş: Ücretsiz - Giriş Kartı ile 
24.00 - 04.00 reach out & Touch someone (Club Partisi) 
Yer: Ekoo Bar Taksim Giriş: ücretsiz 

3 EYLÜL CUMARTESİ 
15.00 - 19.00 Harem Sauna -2 (Sauna & Havuz Partisi) 
Yer: Cihangir Sauna Giriş: 30TL 
21.00 - 24.00 Mad @istanbul (Bar Partisi) 
Yer: Ekoo Bar Taksim Giriş: Ücretsiz - Giriş Kartı ile 
01.00 - 05.00 Dansın Sultanları (Ana parti) 
Yer: Istanbear Bar Giriş: 20 TL (1 adet ücretsiz yerli içki dahil) 

4 EYLÜL PAZAR 
14.30 - 18.30 BearPhorus’un Keşfi (Tekne Partisi @istanbul Boğazı) 
Yer: Kabataş iskelesi Giriş: 40TL (1 adet ücretsiz yerli içki dahil) 
21.30 - 02.30 Sıra Gecesi (Kapanış Partisi) 
Yer: Morkedi Cafe Giriş: 10 TL (1 adet yerli içki + Çiğköfte dahil) 
 
İLETİŞİM:
www.istanbear.net
istanbulbearclub@gmail.com
0533 567 72 75
ISTANBUL AYILARI
 

Etiketler: yaşam
İstihdam