03/05/2021 | Yazar: Kaos GL

İstanbullu drag queenler 7 Mayıs gecesi çevrimiçi partide Londra’daki ikonik mekan The Glory’de olacak.

İstanbullu drag queen ve performans sanatçıları Londra ile buluşuyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Londra’nın en önemli queer performans mekanlarından The Glory ve İstanbul gece hayatının en renkli parti serilerinden Jöte Sosyete bir araya geliyor.

Sanatçılara maddi destek ve görünürlük kazandırma misyonuna sahip olan projeyle, İstanbullu birçok sanatçı ve drag queen, popüler yarışma programı RuPaul Drag Race’e katılan bazı yarışmacıların da sahne aldıkları Londra’daki ikonik mekan The Glory’de olacak.

Çevrimiçi partiye dünyanın her yerinden katılmak mümkün. Biletler ücretsiz olarak Outsavvy.com’dan alınabileceği gecede, sanatçıları desteklemek isteyenler için ücretli bilet seçenekleri de sunuluyor.

Partinin kadrosuysa şöyle: Akış Ka, Anna Tholia, Cake Mosq, Çağlar Almendi, Florence Konstantina Delight, KiKA ve Özlem Ünlü’nün performansları ardından, Türkiye’nin en önemli trans hakları aktivistlerinden Şevval Kılıç, canlı DJ set performansı ile katılanları özlediğimiz dans mekanlarına ışınlayacak. Gecenin akışında ayrıca Dramaqueer’in ve Kübra Uzun’un işlerinden de sunumlar yer alıyor.

Parti 7 Mayıs Cuma Türkiye saatiyle 21.30’da başlayacak.


Etiketler: yaşam
İstihdam