16/05/2012 | Yazar: Kaos GL

7. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamında 20 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak yürüyüş için İstanbul’dan otobüs kalkacak.

İstanbul’dan Ankara’ya Gökkuşağı Otobüsü Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Ankara’da 20 Mayıs Pazar günü yapılacak Homofobi ve Transfobi Karşıtı Yürüyüş için İstanbul’dan katılmak isteyenler için Kaos GL ve Pembe Hayat otobüs kaldırıyor.
 
Yapılan açıklama şöyle:
İstanbul’dan Ankara’ya Gökkuşağı Otobüsü Kalkacak!
Kaos GL ve Pembe Hayat 20 Mayıs’ta yapılacak Homofobi ve Transfobi Karşıtı Buluşmanın Yürüyüşüne katılmanızı istiyor. 
 
“Heteroseksizme Teslim Olmayacağız. Ya Eşitlik Ya da Hiç!”
 
Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamında 20 Mayıs 2011’de Ankara’da yapılacak yürüyüşte sizinde omuz vermenizi bekliyoruz.
 
Haykırarak, adımlarımızla Ankara sokaklarında Heteroseksizme karşı yürüyeceğiz.!
Otobüs 19 Mayıs’ı 20 Mayıs’a bağlayan gece İstanbul/Beyoğlu’ndan hareket edecek. Yürüyüş sonrasında 20 Mayıs’ı 21 Mayıs’a bağlayan gece Ankara’dan geri dönecektir. Otobüs ücretsizdir. 

Otobüsle Ankara’ya gelmek isteyen katılımcıların Erdal Tutumlu* ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
Bu otobüsün giderleri Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamında İstanbul ve Ankara’da düzenlenen Dayanışma Partileri ile karşılanmaktadır.”
 
İletişim için
*Erdal Tutumlu,
Tel, 0507 796 9433
Mail, istanbul@amnesty.org.tr 
 
Kaos GL, 17 Mayıs Uluslararası Homofobi Karşıtı Gün vesilesiyle yedi yıldır 1 Mayıs 17 Mayıs arası Türkiye’nin farklı bölgelerinde “Homofobi Karşıtı Buluşma”yı organize ediyor. Buluşmanın kapanışı “Homofobiye ve Transfobiye Karşı Yürüyüş” ile yapılıyor. Bu yıl 17 Mayıs Homofobi ve Transfobi Karşıtı Yürüyüş, 20 MAYIS PAZAR günü yapılacak.

Etiketler: yaşam
İstihdam