04/05/2020 | Yazar: Kaos GL

İzmir LGBTİ+ Onur Haftası evde kalma günleri bu haftaki önerileri: “Laurence Anyways” filmi, “The Midnight Gospel” dizisi, “Hayvanların Ne Kadar Zeki Olduğunu Anlayacak Kadar Zeki Miyiz?” kitabı, Mark Kanemura’nın Instagram partileri ve The Sims 4.

İzmir LGBTİ+ Onur Haftası’ndan “Karantina & Chill-2” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle, imkânı olanlar için evde kalma dönemindeyiz. İzmir LGBTİ+ Onur Haftası da “Karantina & Chill” serisini yayınlamaya başladı. Seri film, dizi, kitap, albüm, online parti ve oyun önerilerini içeriyor.

Serinin ikinci paylaşımında Xavier Dolan’ın 2012 yapımı “Laurence Anyways” filmi, evren simülatörüyle dünyalar arasında gezinen bir uzay yayıncısı olan Clansy’nin yaşam, ölüm ve daha birçok şey hakkındaki varoluşsal sorulara içten yanıtlar aradığı “The Midnight Gospel” dizisi, Frans De Waal’ın ““Hayvanların Ne Kadar Zeki Olduğunu Anlayacak Kadar Zeki Miyiz?” kitabı, Lady Gaga’nın eski dansçılarından Mark Kanemura’nın her hafta açtığı Instagram partileri ve cinsiyet ikiliklerini yıkarak dönen “The Sims 4” oyunu var.

İzmir LGBTİ+ Onur Haftası’nın önerilerine göz atmak için Instagram profilini takip edebilirsiniz.


Etiketler: yaşam
nefret