24/01/2024 | Yazar: Kaos GL

12. İzmir Onur Haftası, hafta organizasyonuna başlarken topluluk içi bilgileri eşitlemek adına “LGBTİ+ Temel Kavramlar ve Kuir Teori’ye Kısa Bir Bakış” atölyesine çağırıyor.

İzmir Pride bilgileri eşitlemeye çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

12. İzmir Onur Haftası toplantıları geçtiğimiz ay başladı.

Gönüllü toplantıları ve atölyeler düzenleyen hafta komitesi, topluluk içi bilgileri eşitlemek adına 26 Ocak’ta “LGBTİ+ Temel Kavramlar ve Kuir Teori’ye Kısa Bir Bakış” atölyesine çağırdı:

“LGBTİ+ temel kavramların neler olduğunu, neyi ve kimi kapsadığını/kapsamadığını birlikte konuşmak için toplanıyoruz. Kimi zaman deneyimlerimizi ve kimliklerimizi anlamlandırmak için bize rahatlatıcı kapıları aralayan anahtarlar olurken kimi zaman kendimizi bulmaya çalışırken arasında kaybolduğumuz tanımlar/tanımlamamalar olabilen kavramları gelin birlikte öğrenelim ve irdeleyelim. Bir yandan deneyimlerimize göre değişip dönüşen kavramlarla birlikte artık LGBTİ+ temel kavramların ötesine geçip alfabenin tüm harflerine talip olurken bir yandan da alfabesizliğimizi konuşma alanı açmaya çalışalım ve Kuir Teori’ye bir göz atalım. Kuir Tarih’i birlikte keşfetme yolculuğuna çıkalım.”

18:30’da başlayacak atölyeye katılmak için İzmir LGBTİ+ Onur Haftası’na buradan özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.


Etiketler: yaşam, etkinlik duyuru
İstihdam