31/05/2021 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul’un Kadın+ Öykü Okuma buluşmaları devam ediyor. Bu haftaki buluşmada Aşkın L* Hali öykülerinden, Hande Ortaç’ın “Pembe ve Eflatun” adlı öyküsü konuşulacak.

Kadın+ Öykü Okuma’da bu hafta: Pembe ve Eflatun Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul LGBTİ+ Dayanışma Derneği’nin Kadın+ Öykü Okuma buluşmaları düzenliyor. Okuma grubu bu etkinlik serisinde, Kaos GL’nin Kadın Kadına Öykü Yarışması’nda ödül almış öykülerin derlemesi olan Aşkın L* Hali kitap setinden öyküler okuyor.

Geçtiğimiz hafta Belma Fırat’ın interseks bir karaktere hayat verdiği “Motorcu” öyküsünü masaya yatıran okuma grubu bu hafta ise Hande Ortaç’ın “Pembe ve Eflatun” öyküsü üzerine konuşacak.

Lambdaistanbul’un kadın+ görünürlüğü çerçevesinde kurguladığı etkinlik, öykünün yazarı Hande Ortaç’ın da katılımıyla 2 Haziran Çarşamba günü saat 19:00’da dijital ortamda gerçekleşecek: “Etkinliğimiz kendini lezbiyen, biseksüel veya queer olarak tanımlayan ya da lezbiyen aktivizmle bağlantılı olduğunu hisseden herkese ve özellikle intersekslere açıktır.”

Buluşmaya katılmak için lambda@lambdaistanbul.org adresine mail atmanız yeterli. Katılım linki e-posta yollayanlara iletilecek. 


Etiketler: kültür sanat
İstihdam