19/04/2024 | Yazar: Kaos GL

17 Mayıs Derneği’nin düzenlediği etkinlik, 14 Mayıs Salı günü saat 21.00’da gerçekleşecek.

Kahpe Feleknaz 14 Mayıs’ta Ankara lubunyası ile buluşuyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Dernek, etkinliği şöyle duyurdu:

“Ankara lubunyası! Kahpe Feleknaz’la gullüme hazır mısın? Kayıtlar başvuru yoluyla alınmaktadır, başvurusu kabul edilenlere QR kodlu dijital biletleri SMS ve e-posta yoluyla iletilecektir. Etkinlik konumu etkinlikten hemen önce SMS ve e-posta yoluyla iletilecektir.”

Etkinliğe kayıt detayları ise şöyle:

Başvurmak için kayıt formunu eksiksiz doldurmanız gerekiyor.

Referans bilgisi etkinliğin güvenliğini sağlamamız için önemlidir. Eğer referans olarak gireceğiniz kişi / kurum yoksa, daha önce katıldığınız LGBTİ+ etkinliklerinin isimlerini ve düzenleyen kurumları yazınız. Verdiğiniz her bilgi sizi tanıyıp başvurunuzu kabul etmemiz için önemlidir.

Etkinlik 18 yaş ve üzeri kişilerin katılımına açıktır.

Sorularınız için sebin@17mayis.org adresi ile iletişim kurabilirsiniz.

Kahpe Feleknaz hakkında

Feleknaz, 2020'de tiyatro sanatçısı Emre Ozan Yıldız'ın yarattığı bir sahne personasıdır. Diliyle, bedeniyle, zekâsıyla doğaçlar, söyler, devinir ve alışılagelmiş olana ayak direyerek yeni biçimler dener. "Feleknaz ile Doğaçlama Varyete" ofansif mizahın bayrak salladığı hür bir alandır. Seyirciyle birlikte var olur, tekrarı mümkün değildir. Feleknaz, yalnızca o akşama özel bir oyun sunar ve hafızalarda kalan birkaç güzel hatıra ile oyunu bitirir.

 


Etiketler: kültür sanat, yaşam
İstihdam