24/09/2013 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL Derneği, hafta sonu Antakya’da, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği ve Antakya Güncel Sanat Derneği ile iki etkinlik düzenleyecek.

Kaos GL Bu Hafta Sonu Antakya’da! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL Derneği, hafta sonu Antakya’da, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği ve Antakya Güncel Sanat Derneği ile iki etkinlik düzenleyecek.
 
Homofobi Karşıtı Yerel Buluşmalar kapsamında Antakya’da gerçekleştirilecek etkinliklerin ilk gününde rehber öğretmenlere yönelik kapalı bir eğitim olacak. İkinci gün ise Antakya Güncel Sanat Derneği (AGÜSAD) ile herkesin katılımına açık bir “Sık Sorulan Sorular Atölyesi” yapılacak.
 
Psikologlarla Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Tartışması 
“Homofobi ve Ayrımcılık” temalı İnsan Hakları Eğitimi, 27 Eylül’de Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Hatay Şubesi üyelerine yönelik olacak. Eğitim programında, Psikolog Zehra Tosun “Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliğine ait Tanımlar ve Kavramlar” konusunu ele alırken, Psikolojik Danışman ve Rehber Yasemin Şafak , “Okulda LGBT Öğrenciler ve Aile ile Çalışma" konusunu anlatacak.
 
Eşcinselliğe Dair Sık Sorulan Sorular
“Sık Sorulan Sorular Atölyesi” ise Kaos GL Derneği ve Antakya Güncel Sanat Derneği’nin  (AGÜSAD) ortak etkinliği olarak 28 Eylül saat 14:00’te AGÜSAD’da yapılacak. Kaos GL Derneğinden Seçin Tuncel ve Yasemin Şafak’ın katılımıyla gerçekleşecek etkinlik sonrasında film gösterimi yapılacak. Herkesin katılımına açık olan etkinliğe yakın şehirlerden katılmak isteyenler toranmelek@gmail.com ve secin@kaosgl.org adreslerine e-posta gönderebilirler.
 
Antakya Güncel Sanat Derneği
Adres: Ulucami Mah. Bedesten Sok. No:8
Telefon: 0 534 216 74 86
 
Etkinliğe Friedrich Ebert Vakfı katkı sunuyor. 

Etiketler: yaşam
İstihdam