12/06/2024 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL Dergisi’nin daha çok okurla buluşması için satış noktalarına bir yenisi eklendi ve Datça’da satışa çıktı! Yeni sayılara Bunko Bookshop’tan erişebilirsiniz.

Kaos GL Dergisi Datça’da! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Dergisi'nin satış noktalarına bir yenisi daha eklendi. Datça'da satışa çıkan Kaos GL Dergisi'ne Bunko Kitabevi'nden ulaşabilirsiniz.

Bunko Kitabevi’nin adresi şöyle:

İskele, Ambarcı Cd. No: 31/A, 48900 Datça/Muğla

Kaos GL Dergileri sizin şehrinize de gelsin mi?

Kaos GL Dergisi şehrindeki kitabevlerinde satılsın istiyorsan  formu doldurman veya bizlere editor@kaosgl.orgadresinden ulaşman yeterli!

Kaos GL Dergisi hakkında

İlk sayısı 20 Eylül 1994’te çıkan Türkiye’nin en uzun soluk dergilerinden biri olan Kaos GL Dergisi, LGBTİ+’ların kendi sözlerini söyleyebilecekleri, kendi sorunlarına sahip çıkarak söz alabilecekleri ve bunları paylaşabilecekleri bir alan yaratmak amacıyla yayın hayatına devam etmektedir.

Bu yıl 30.yaşına girecek KAOS GL dergisi bugüne kadar, toplum içinde görülmeyen ya da görmezden gelinen LGBTİ+’ların kendi sözlerini söyledikleri, gündemlerini oluşturdukları ve tartıştıkları alternatif bir zemin oldu. Dergi, kadın örgütlerinden çeşitli sivil toplum kuruluşlarına, akademisyenlerden sanatçılara Türkiye’deki pek çok farklı kesime ulaşarak toplumsal cinsiyet ayrımcılığına karşı da önemli bir misyon üstlendi.

Türkiye’nin en uzun soluklu ve tek LGBTİ+ yayını olan KAOS GL dergisi, hem Türkiye’deki cinsel politikalara katkıda bulunmak hem de Türkiye’deki LGBTİ+ hayatın ve kültürün en önemli belgesi olarak yayımlanmaya devam ediyor.

LGBTİ+ yaşam ve kültür dergisi Kaos GL dergisi, LGBTİ+’ların yaşamlarını ve duruşlarını besleyecek sayfalarını her sayısında çoğaltıyor; LGBTİ+’ların gündeminde olup bitenleri yakından takip ederek içeriğini bu gündem üzerinden belirliyor.

Kaos GL Dergisi; internet sansürlerine, trans hayatların kabahatli sayılmalarına, eşcinsel erkeklerin ve trans kadınların nefret ablukasıyla kuşatılmasına, lezbiyenlerin varlığının kayda değer bile bulunmamasına karşı; “Yatak odanda ne yapıyorsan yap, beni ilgilendirmez”lerin kocaman bir yalan olduğunu hiç unutmayanlar ve ahlak, namus, aile yapısı, örf ve adetlerle mahpusa dönüşen yaşamlarının duvarlarını yıkarak yeniden kuranlarla birlikte yoluna devam ediyor.


Etiketler: kültür sanat, yaşam
İstihdam