16/02/2011 | Yazar: Kaos GL

Homofobiye, Transfobiye ve Nefrete karşı mücadele etmek ve birlikte yürümek için sen de bize katıl!  

Kaos GL Derneği Seni Çağrıyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Homofobiye, Transfobiye ve Nefrete karşı mücadele etmek ve birlikte yürümek için sen de bize katıl!  

Kaos GL Derneği, bu yıl altıncısını düzenleyeceği Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma boyunca sürdüreceği bir üyelik kampanyası başlatıyor. Buluşma ile homofobi ve transfobi karşıtı örgütlenmeleri ve yerel LGBT örgütleri destekleyen Kaos GL, üyelik kampanyasıyla kendisi için de destek ve dayanışma bekliyor.
 
“Bu toplumda sadece heteroseksüeller yaşamıyor, biz de varız”
 
Homofobi ve transfobi karşıtlarını üye olmaya çağıran Kaos GL, 15 Temmuz 2005 tarihinde, “Kaos Gey ve Lezbiyen Kültürel Araştırmalar ve Dayanışma Derneği” adıyla resmen dernekleşti. “Bu toplumda sadece heteroseksüeller yaşamıyor, biz de varız” diyerek 1994’te şanlayan Kaos GL, mücadele sürecinde dernekleşen ilk LGBT örgütü oldu.
 
Kaos GL Derneği’ne üye ol!
 
Lezbiyen, gey, biseksüel ve transların özgürlükçü değerleri benimsemeleri, LGBT varoluşlarını gerçekleştirerek kendilerini yetiştirmeleri için çalışan Kaos GL Derneği seni çağırıyor!
 
LGBT haklarının kazanılması, korunması ve geliştirilmesi; LGBT bireylerin sosyal, kültürel ve ekonomik hakları alanında çalışmaların yaygınlaştırılması ve yönlendirilmesi için Kaos GL Derneği’ne üye ol!
 
LGBT varoluşu suç, hastalık, ahlaksızlık, iffetsizlik, muzır vb. şekillerde tanımlayan ve gösteren cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımcılığına karşı çalışmalar yapmak ve birlikte mücadele etmek için Kaos GL’ye üye ol!
 
Eşcinsellerin Kurtuluşu Heteroseksüelleri de Özgürleştirecektir!
Ne Hastalık Ne Günah! Homofobi ve Transfobiye Son!
 
Kaos GL Derneğine üye olmak için iletişim: bilgi@kaosgldernegi.org
 

Etiketler: yaşam
İstihdam