04/09/2013 | Yazar: Kaos GL

Farklı disiplinlerden üniversite öğrencilerine staj imkânı sunan Kaos GL Derneği yeni dönem gönüllü staj programını duyurdu.

Kaos GL Derneği Yeni Dönem Gönüllü Staj Programını Açıkladı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Farklı disiplinlerden üniversite öğrencilerine staj imkânı sunan Kaos GL Derneği yeni dönem gönüllü staj programını duyurdu.
 
Medya-İletişim, grafik tasarım, sosyal hizmetler ve psikoloji başta olmak üzere sosyal bilimler, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, siyasal bilgiler, mütercim- tercümanlık ve eğitim alanlarından lisans ve yüksek lisans öğrencileri gönüllü staj programına başvurabilecekler.
 
LGBT’lerin (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans) temel ve hak özgürlükleri için mücadele eden bir sivil toplum örgütü olan Kaos Gey ve Lezbiyen Kültürel Araştırmalar ve Dayanışma Derneği (Kaos GL) öğrencilere üç yıldır staj imkânı sunuyor.
 
Kaos GL Derneği staj programı kapsamında medya, insan hakları/hukuk, sağlık (cinsel sağlık, psikiyatri-psikoloji), çalışma hayatı, eğitim, barınma, sosyal hizmetler alanında faaliyetler yürütüyor. Kaos GL Dergisi, web siteleri, Homofobi Karşıtı Buluşma, Mülteci Destek Programı öncelikli çalışma alanları arasında yer alıyor.
 
Kaos GL Derneği Gönüllü Staj Programına buradan ulaşabilirsiniz.

Etiketler: yaşam
İstihdam