14/11/2023 | Yazar: Kaos GL

STGM’nin Türkiye’nin sivil toplumunu bir araya getirdiği festival Sivil Sesler, 17-18 Kasım’da İzmir’de gerçekleşecek.

Kaos GL, Sivil Sesler Festivali’nde Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi Derneği’nin (STGM) düzenlediği Türkiye’nin sivil toplum aktörlerini bir araya getiren ilk etkinliklerden biri olan Sivil Sesler Festivali, bu yıl 17-18 Kasım’da İzmir, Kültürpark’ta gerçekleşecek. 

STGM Festivali şöyle duyurdu:

“Türkiye'nin farklı kentlerinden, farklı hak alanlarında çalışan sivil toplum örgütlerinin katılımıyla düzenlenecek olan Sivil Sesler Festivali'nde bu yıl yok yok. İki gün boyunca atölyeler, forumlar, oyunlar ve çeşitli performanslar sizleri bekliyor.”

Kaos GL Derneği bu yıl festivale iki etkinlikle katılıyor. Etkinliklerden ilki Kaos GL Dergi editörü Umut Güven’in yürüteceği “Tahayyül Söyleşileri” olacak. Güven’in etkinliği 17 Kasım’da, 16:00-16:45 saatlerinde Güzellik Çadırı’nda gerçekleşecek. 

Festivaldeki diğer etkinlikse KaosGL.org editörü ve çizer Aslı Alpar’ın “Queer Mizah Ekseninde Sık Sorulan Sorular” başlıklı interaktif etkinliği. Etkinlik 18 Kasım’da, saat 1.45-12:30 arasında ortak alanda gerçekleşecek. 

Etkinliklerin yapılacağı bütün çadırlarda Türk İşaret Dili tercümanı yer alacaktır ve  palantypist de festivalde bulunacak. 

Festival programının tamamını buradan inceleyebilirsiniz. 


Etiketler: kültür sanat, yaşam
İstihdam