11/02/2014 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL Derneği 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yarın (12 Şubat Çarşamba) Aylak Yaşam’da dayanışma partisi düzenliyor.

Kaos GL Soçi’ye İnat Angara’yı Isıtmaya Çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL Derneği 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yarın (12 Şubat Çarşamba) Aylak Yaşam’da dayanışma partisi düzenliyor.
 
Girişte kalp kartlarının dağıtılacağı partinin sonunda en çok kartı olan kişi bir şişe sex on the beach kazanacak. Kart sayılarını arttırmanın yolu ise dans etmek, şarkı söylemek kısacası eğlenmekten geçiyor.
Günlerimiz delibozuk olsun”
Parti tanıtım metninde Rusya’da LGBTİ’lere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve interseks) dönük hak ihlalleri ve Soçi Olimpiyatları hatırlatıldı:
 
Soçi Kış Olimpiyatları, oyunlardan çok Rusya’nın oyunbozan yasasıyla anılıyor. Bir yasa ki ’geleneksel olmayan cinsel ilişkiler’ diyor, ’bunların propagandası yassah kardeşim’ diyor. Peki, sorarız Sayın Putin, doğduğumuz günden beri biz neyin propagandasını yaşıyoruz?”
 
Angara’yı ısıtmaya gel!”
Kanunsa aşkın kanunu olsun, gönüller bir olsun. Extra geleneksel ilişkilerinizin turşusunu yollarsınız, sevgili-lilililiyar günlerimiz delibozuk olsun!”
 
E, o zaman Çarşamba Aylak Yaşam’a gel. Nasıl hissediyorsan öyle gel! Yüzünü boya, üstünü parçala, olmazsa beyaz yakanla gel.”
 
El ele tutuşmaya, yanak yanağa dans etmeye, dudak dudağa konuşmaya, Angara’yı ısıtmaya gel...”
 
Parti duyurusuna ve etkinlik sayfasına şuradan ulaşılabilir. 

Etiketler: yaşam
İstihdam