04/10/2008 | Yazar: Barış Sulu

Merhaba, Kaos GL ve Lambdaistanbul Dernekleri olarak, Türkiye’deki LGBTT bireylerin derneklerden beklentilerini tespit etmeye yönelik bir anket çalışması gerçekleştirmek istiyoruz. Bu anket çalışmasının sonuçları bizlerin gelecek dönemlerde aktivitelerimize yön verecek. Bu yüzden anketimize katılmanızı ve fikirlerinizi belirtmenizi istiyoruz.

Kaos GL ve Lambdaistanbul'dan Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Merhaba,

Kaos GL ve Lambdaistanbul Dernekleri olarak, Türkiye’deki LGBTT bireylerin derneklerden beklentilerini tespit etmeye yönelik bir anket çalışması gerçekleştirmek istiyoruz. Bu anket çalışmasının sonuçları bizlerin gelecek dönemlerde aktivitelerimize yön verecek. Bu yüzden anketimize katılmanızı ve fikirlerinizi belirtmenizi istiyoruz.

Anketimizde, LGBTT örgütlerin hali hazırda yürüttüğü çalışmalar üzerinden değerlendirmenizi bekliyoruz. İhtiyaç belirlenme analizini iki ana başlık çerçevesinde sorulardan oluşacak şekilde hazırladık. Bunlar bireysel destek mekanizmaları, savunuculuk mekanizmaları başlığı altında değerlendireceğiz. Bu anketin sonuçları Kaos GL ve Lambdaistanbul derneklerinde üyeler tarafından tartışmaya açılacak.

Bu yüzden ilgili başlıklar altına yorumlarınızı yazmanızı istiyoruz. Yorumlarınız bizler için çok değerlidir.

Katılmak için lütfen http://www.kaosgl.org/vizyon_belirleme_anketi'ne tıklayınız.

Sevgiler

Doldurduğunuz formaları lütfen [[umut@kaosgl.org]]'a yollayınız.

Kaos GL Derneği ve Lambdaistanbul LGBTT Derneği

Etiketler: yaşam
İstihdam