24/07/2012 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL yaz ayının en bunaltıcı günlerinde takipçilerini/okuyucularını serinletmek için düzenlediği partilerine devam ediyor. Karaoke Parti 1 Ağustos’ta.

Kaotik Karaoke Parti Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL yaz ayının en bunaltıcı günlerinde takipçilerini/okuyucularını serinletmek için düzenlediği partilerine devam ediyor. Karaoke Parti 1 Ağustos’ta.

Kaos GL’den yapılan çağrı şu şekilde:

"Yazın en bunaltıcı günlerini yaşadığınızı ve tatile çıkamadığınız için sıkıntıdan patladığınızı biliyoruz. Biz de düşündük taşındık, bir partiyi daha ayağınıza getirelim dedik.

Özgüveninizin sınırlarını zorlamanın zamanı geldi de çattı. Dans etmekten mi korkuyorsunuz? Şarkı söylemek sizin için utanç verici bir eylem mi? Dert etmeyin sevgili lubunyalar, yalnız değilsiniz!
Bu gece hepimizin kalkıp kabuğunu kırması, sesini cümle aleme duyurması için eşsiz bir fırsat. Hem karaoke yaparken, hem de dans ederken en sevdiğiniz müziklerle ve en sevdiğiniz lubunya ortamıyla bu yazın en iddialı partilerinden birinde kendinizden geçme fırsatını yakaladınız. İster içeride, ister dışarıda sigaranızı için, sohbet edin, şişelerin dibine vurun, göbek atmaktan dalağınızı şişirin ve bizimle eğlenmek için kalkın oturduğunuz yerlerden!
Tarih: 1 Ağustos 12 Çarşamba
Yer: Rota Bar Konur 2 Sokak No:59 Kızılay
Saat : 21.00
Davetiye: 10 tl (bir içki dahil)
Davetiyeler Kaos Kültür Merkezi’nden ve kapıdan temin edilebilir.
Etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi için asli@kaosgl.org adresine mail atabilirsiniz."
 
 
 

 


Etiketler: yaşam
İstihdam