18/09/2020 | Yazar: Kaos GL

Kolektif Aromantik Aseksüel Artı, deneyim paylaşımı için bir alan oluşturma hedefiyle yola çıkarak dayanışma buluşmaları başlatıyor.

Karoas+ kolektifinin dayanışma buluşmaları başlıyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Aseksüel ve aromantik spektrumundaki kişilerin dayanışma ihtiyacıyla bu yıl kurulan kolektif Kolektif Aromantik Aseksüel Artı, deneyim paylaşımı için bir alan oluşturma hedefiyle yola çıkarak dayanışma buluşmaları başlatıyor.

Aseksüel+ ve aromantik+ deneyimlerinin farklı olmasından dolayı, farklı deneyimlerin başkaları için tetikleyici olma ihtimalini de düşünülerek aromantik+ ve aseksüel+ dayanışma toplantıları ayrı düzenleniyor.

Aromantik ve/veya aseksüel spektrumunda olan ve olabileceğini düşünen kişilerin ister deneyim aktarmak, ister dinlemek için katılabileceği aromantik+ ve aseksüel+ dayanışma toplantılarının ayda birer kez düzenlenmesi planlanıyor.

İlk aseksüel+ dayanışma buluşması 22 Eylül Salı, saat 19:30’da Zoom üzerinden yapılacak. Buluşma linki Salı günü etkinlikten önce Karoas+ Instagram hesabından paylaşılacak ve katılımcılar kayıt yaptırmadan bu linki kullanarak katılabilecek.

Gelecek buluşma ve toplantılar da Karoas+ Instagram hesabından duyurulacak.

Nasıl bağlanacağım?

Telefonla katılacaksanız, telefonunuza Zoom uygulamasını indirdikten sonra, kurulum esnasında uygulamanın mikrofon ve kameraya erişimine izin vermeniz gerekiyor. Bilgisayardan katılacaksanız, paylaşılan linke tıkladıktan sonra, mikrofon ve kameraya erişim izni vererek, doğrudan katılabilirsiniz.

 


Etiketler: yaşam
nefret