10/03/2013 | Yazar: Evren E. Çakmak

Kaos GL Derneği’nin düzenlediği 8. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayaklarında yarınki durak Kars olacak. 11 Mart Pazartesi günü 16:00’da Eğitim-Sen Kars şubesinde gerçekleşecek etkinlik ile ‘Homofobi ve Yoldaşlık’ konuşulacak

Kars Yarın Homofobiye Karşı Buluşacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Derneği’nin düzenlediği 8. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayaklarında yarınki  durak Kars olacak. 11 Mart Pazartesi günü 16:00’da Eğitim-Sen Kars şubesinde gerçekleşecek etkinlik ile “Homofobi ve Yoldaşlık” konuşulacak 

Panel: Homofobi ve “Yoldaşlık”

Kaos GL Derneği Örgütlenme Koordinatörü Evren E. Çakmak’ın konuşmacı olarak katılacağı panelde yoldaşlık konuşulacak. Kaos GL’nin yerellerde mümkün kılmayı amaçladığı “küresel ayrımcılıklara karşı yerel ittifaklar”‘ın masaya yatırılacağı etkinlik 16:00’da Eğitim-Sen Kars şubesinde gerçekleşecek.

Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar

Bu yıl 8. kez düzenlenen Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma Yerel Ayakları yoluna devam ediyor. “Küresel Ayrımcılığa Karşı Yerel İttifak” başlığı altında bu yıl 20 şehirde etkinlikler düzenliyor.

Homofobi Karşıtı Buluşma, cinsiyetçiliğe, militarizme, milliyetçiğe, homofobiye ve transfobiye karşı toplumsal muhalefetin sesini yükseltmeye, küresel ölçekte bir sorun olan ayrımcılığa karşı “yerellerin ittifakını” mümkün kılmaya çalışıyor.

Siz de Homofobi Karşıtı Buluşmayı yerelinize getirmek isterseniz umut@kaosgl.org adresinden Kaos GL ile iletişime geçebilirsiniz. 

* Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayakları, Canada Fund for Local Initiatives tarafından desteklenmektedir.

Tarih: 11 Mart Pazartesi, 16:00

Adres: Faik Bey Cad. Zafer Kuyumcusu Üstü Kat:6 KARS

Detaylı bilgi için: evren@kaosgl.org adresine mail atabilirsiniz 

Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar Programına bu adresten ulaşabilirsiniz. 

 


Etiketler: yaşam
İstihdam