23/01/2013 | Yazar: Ömer Akpınar

Şarkıcı Ke$ha, Obama’nın başkanlık yemin töreni konuşmasında eşcinsel haklarına destek vermesini etkileyici bulduğunu söyledi.

Ke$ha: Obama’yı Öpmek İstiyorum Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Başkan Barack Obama’nın yemin töreni konuşmasında eşcinsellere eşit haklar tanınmadan “yolculuğumuz tamamlanmış olmayacak” demesi üzerine Ke$ha, eşcinsel haklarını candan desteklediğini söyledi.
 
Hollywood Reporter’ın gerçekleştirdiği röportajda Obama’yla tanışması halinde ne yapacağı sorulan şarkıcı,“muhtemelen onu ilk önce öperdim,” dedi. “Herkese viski… sonrasında eşit haklar ve hayvan hakları için Obama’yı yüreklendirirdim.”
 
“Bu iki konu benim için çok önemli. Ama özellikle de Obama’nın eşcinsel haklarına değinmesi benim için çok etkileyeyiciydi. Pek çok arkadaşım ve aile gey ve lezbiyen; bu mesele benim için çok önemli."
 
“Pek çok hayranım kendi sorunlarıyla uğraşmak zorunda – ben de büyürken bunlarla uğraşmak zorunda kaldım – ve insanların birbirine yargılamadan bakmasına yardımcı olmak olumlu bir şey.”
Ke$ha, ününü önemli meseleler hakkında görüş bildirmek için kullanmaktan da bahsetti: “Ünlü olmak bir bakıma aptal bir şey, önem verdiğiniz konularda çok fazla insana ulaştığınız zamanlar hariç. Bizim durumumuzda mesele eşit haklar.”
 

Ünlü şarkıcı, Ocak ayının başlarında Seventeen dergisinin Şubat sayısı için zorbalık ve biseksüel olmak hakkında konuştu. 


Etiketler: yaşam
nefret