30/11/2007 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL Kültür Merkezi, ‘bu hafta sonu ne yapsak’ diye kara kara düşünenlere ücretsiz alternatifler sunmaya devam ediyor. Bu hafta sonu kadınlar ‘Biliyor(mu)sun(?) Her Kadın Heteroseksüel Değildir – Lezbiyenler ve Biseksüel Kadınlar’ kitapçığını konuşuyor. Pazar günü de hep birlikte 1 Aralık dünya AIDS Günü nedeniyle 24. Gün’ü izliyoruz.

KKM’de bu hafta Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı



Kaos GL Kültür Merkezi, “bu hafta sonu ne yapsak” diye kara kara düşünenlere ücretsiz alternatifler sunmaya devam ediyor. Bu hafta sonu kadınlar ‘Biliyor(mu)sun(?) Her Kadın Heteroseksüel Değildir – Lezbiyenler ve Biseksüel Kadınlar’ kitapçığını konuşuyor. Pazar günü de hep birlikte 1 Aralık dünya AIDS Günü nedeniyle 24. Gün’ü izliyoruz.

KAOS GL- 30/11/2007

Kaos GL Kültür Merkezi’nde bu hafta sonu yine dolu dolu geçecek.

1 Aralık Cumartesi günü yalnızca kadınların katılımına sohbet gerçekleşecek. Geçtiğimiz günlerde Kaos GL’nin çıkardığı ‘Biliyor(mu)sun(?) Her Kadın Heteroseksüel Değildir – Lezbiyenler ve Biseksüel Kadınlar’ kitapçığının konuşulacağı sohbet saat 14:00’te başlayacak.

2 Aralık Pazar günü ise ‘1 Aralık Dünya AIDS Günü’ nedeniyle ‘24. Gün’ adlı film gösterilecek. X Men’in yakışıklı oyuncusu James Marsden’in başrolünü oynadığı bu kara film, geçmişte yapılan yanlışların başkalarının hayatlarını nasıl etkileyebileceğini de anlatıyor. Saat 15:00’de gösterilecek filmin herkesin katılımına açık olduğunu da not düşelim.



Tarih: 2 Aralık 2007, Pazar - Saat: 15:00

24. Gün

The 24th Day

Yönetmen: Tony Piccirillo

Oyuncular: James Marsden, Scott Speedman

ABD, 2004

Tom (Scott Speedman) ve Dan (James Marsden)’in tatlı başlayan gece kaçamakları aniden tutsaklığa dönüşür. Kendisine HIV virüsü bulaştırdığına inandığı Dan’i evine götürüp rehin alan Tom onunla sıkı bir yüzleşmeye girer. Dan beş yıl önce olan bu ilişkiyi sarhoş olduğu için net olarak hatırlamamaktadır. Ancak gerçekler aralandıkça tutsaklığın aslında sorumsuzca geçen gecelerin ardında sevenlere verilen hayati zararlarla başladığı ortaya çıkmaya başlar. AIDS’in pençesindeki Tom gerçeği öğrenmek için her yolu denemeye kararlıdır…

Bilgi için:

Barış Sulu

E-posta: baris@kaosgl.org, kkm@kaosgl.org

Telefon: 0 312. 230 03 58 / 15

Adres: GMK Bulvarı 29–12 Kızılay - Ankara


Etiketler: yaşam
nefret