14/09/2022 | Yazar: Kaos GL

Ankara’da kuir eğlence sezonu 17 Eylül Cumartesi gecesi Eski Tayfa Bar’da başlıyor. Uniq Sylvestris'in warm-up'ı ile başlayacak gece, İnoj ve Miss Zencefil'in seti ve performanslarla devam edecek.

Kraliçeler sunar: Okula dönüş Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Son derece sıcak ve kurak geçen bir yaz mevsimiyle birlikte tatile çıkan kraliçeler sonbaharın gelişiyle birlikte köklerine; sahneye ilk çıktıkları şehre Ankara'ya geri dönüyor.

Ankara gece hayatının vazgeçilmez ikilisi İnoj ve Miss Zencefil yanlarına sahnelere tekrardan çıkarma yapan biricik Uniq Sylvestris'i de alarak kuir eğlencenin sezonunu 17 Eylül Cumartesi gecesi Eski Tayfa Bar sahnesinde açıyor.

Uniq Sylvestris'in warm-up'ı ile başlayacak gece, İnoj ve Miss Zencefil'in seti, üçlünün eğlenceli hosting'i ve dur durak bilmeyen performansları ile geç saatlere kadar dozunu artırarak devam edecek.

"Okula Dönüş" teması ile gerçekleşecek bu "kuir performans gecesi" günümüz dans hitlerinden disko klasiklerine geniş bir müzikal seçki sunarken, sürpriz çekilişler, hediyeler ve çok özel bir defile de sizi bekliyor olacak.

kraliceler-sunar-okula-donus-1


Etiketler: yaşam
İstihdam