05/01/2022 | Yazar: Kaos GL

kuir ini, bugün dijital sanatı dijital bir blok zinciriyle koleksiyonerlere ulaştıran NFT teknolojisini queer sanat bağlamında konuşacak. Etkinlik çevrimiçi.

kuir ini’den NFT etkinliği Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İfadeyi özgürleştirecek güvenli alanlar yaratarak kuirlerin bugüne ve geleceğe katılımını güçlendirmeyi hedefleyen kuir ini NFT etkinliği düzenliyor.

Dijital sanatı dijital bir blok zinciriyle koleksiyonerlere ulaştıran NFT teknolojisinin queer sanat bağlamında konuşulacağı etkinliğin çağrı metni şöyle:

“Son zamanlarda yükselişte olan NFT pazarı herkesin ilgisini çekse de tek başına hareket etmesi zor ve meşakkatli bir alan. Kuir İni, Türkiye'deki LGBTİ+ sanatçıların, koleksiyonerlerin ve NFT meraklılarının bir araya gelebileceği bir topluluk oluşumu için açık çağrı yapıyor. Bu proje kapsamında yapılacak olan atölyeler, bilgilendirmeler, global bağlantılar ve pazarlama faaliyetleri sonucu dijital dönüşüm yaşayan güçlü bir topluluk olmak hedefleniyor. 

“Global fonlar yaratmak, LGBTİ+ sanatçıların çalışmalarını güçlendirmek, sanatını dijitale dönüştürmek ve birlikte öğrenmeye devam etmek isteyen herkes davetlidir.”

kuir-ini-den-nft-etkinligi-1

Etkinliğin ilk oturumu bugün (5 Ocak) aat 19:00’da çevrimiçi gerçekleşecek.

Etkinliğe Discord üzerinden buradan katılabilirsiniz.

 


Etiketler: kültür sanat, yaşam
İstihdam