09/11/2007 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL Kültür Merkezi, ‘bu hafta sonu ne yapsak’ diye kara kara düşünenlere alternatifler sunmaya devam ediyor. Film gösterimlerinden şaraplı buluşmaya pek çok ücretsiz etkinlik sizleri bekliyor.

Kültür Merkezi’nde bu hafta Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Kültür Merkezi, ‘bu hafta sonu ne yapsak’ diye kara kara düşünenlere alternatifler sunmaya devam ediyor. Film gösterimlerinden şaraplı buluşmaya pek çok ücretsiz etkinlik sizleri bekliyor.

KAOS GL - 09/11/2007

Kaos GL Kültür Merkezi’nde bu hafta sonu yine dolu dolu geçecek.

10 Kasım cumartesi günü yalnızca kadınların katılımına açık film gösterimi ve şaraplı buluşma gerçekleşecek. Saat 15:00’te Ol Parker’ın yönettiği, Piper Perabo ve Lena Headey’in başrolünü paylaştığı ‘Imagine Me&You’ adlı filmin gösterileceği program saat 17:00’de şaraplı buluşmayla devam edecek. İlk bardak ve mezelerin 5 YTL olacağı buluşmada kadınlar bir araya gelip şarap eşliğinde sohbet edecekler.

11 Kasım Pazar günü ise eşcinsel sinemasının klasiklerinden ‘Ağlatan Oyun’un gösterimi yapılacak. Daha önce izlemeyenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bu başyapıt saat 16:00’da Kaos GL Kültür Merkezi’nde. Gösterimin herkesin katılımına açık olduğunu da not düşelim.



Tarih: 10 Kasım 2007, Cumartesi - Saat: 15:00

Imagine Me&You

Yönetmen: Ol Parker

Oyuncular: Piper Perabo, Lena Headey

ABD, İngiltere, Almanya, 2005

Rachel düğün töreni sırasında mihraba doğru yürürken düğün salonuna yerleştirilen çiçekleri hazırlayan Luce ile göz göze gelir. Düğün seremonisi biter, kokteyl başlar ve bu sırada Rachel yüzüğünü punch kasesinin içine düşürür. Yüzüğü tabii ki Luce çıkartır. İki kadın bu sayede tanışırlar. Aralarındaki bağ kısa ama yoğundur. Ve sonra…



Tarih: 11 Kasım 2007, Pazar - Saat: 16:00

Ağlatan Oyun

The Crying Game

Yönetmen: Neil Jordan

Oyuncular: Jaye Davidson, Stephen Rea, Miranda Richardson

İngiltere/Japonya, 1992

Konusunu bilmeden izlemeniz gereken filmlerden biri ‘ağlatan oyun’. Sürprizini içinde barındıran, dokunaklı ve etkileyici bir dram. Klasiğe dönüşen bu filmde Dil’i canlandıran Jaye Davidson’ın performansına şapka çıkaracaksınız.

Bilgi için:

Barış Sulu

E-posta: baris@kaosgl.org, kkm@kaosgl.org

Telefon: 0 312. 230 03 58 / 15

Adres: GMK Bulvarı 29–12 Kızılay - Ankara


Etiketler: yaşam
nefret