07/05/2014 | Yazar: Kaos GL

‘Babalara Hediyeler’ adlı kitabı yeni çıkan Kahramanoğlu, 9. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamında, ‘Mutlu bir aile erken cennettir!’ başlıklı bir konuşma yapacak.

Kürşad Kahramanoğlu, ‘Aile’ Konferansıyla 17 Mayıs’ta Ankara’da Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Gazeteci-Yazar Kürşad Kahramanoğlu, Kaos GL’nin düzenlediği 9. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’ya katılacak.
 
“Babalara Hediyeler” adlı kitabı yeni çıkan Kahramanoğlu, 9. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamında, “Mutlu bir aile erken cennettir!” başlıklı bir konuşma yapacak.
 
Kahramanoğlu konuşmasında “Aile nedir? LGBT bireyleri için aile ne anlama geliyor? Aile homofobikse ne oluyor?” soruları üzerinden bir tartışma yürütecek.
 
Kürşad Kahramanoğlu, 17 Mayıs Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın ikinci oturumunda, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü, ATAUM Prof. Dr. Necdet Serin Konferans Salonu’nda, 16:00-17:30 saatlerinde konuşacak.
 
Kürşad Kahramanoğlu kimdir:
Akademisyen, insan hakları aktivisti ve sendikacı olan Kürşad Kahramanoğlu, uzun yıllar İngiltere’de sendikacı olarak görev yaptı ve 2007 yılında Türkiye’ye döndü. 1999 senesinde Uluslararası Lezbiyen ve Gey Birliği’nin (ILGA) Genel Sekreteri seçildi. Aynı zamanda İstanbul Bilgi Üniversitesi, Hukuk Fakültesi ve İnsan Hakları Hukuku Yüksek Lisans Programı’nda ders vermiş olan Kahramanoğlu, BirGün gazetesindeki köşe yazarlığı da yapmıştır.
 
Son olarak Türkiye’de ve yurt dışındaki yayınlarda çıkan köşe yazılarını "Babalara Hediyeler" adlı kitapta bir araya getirdi.
 
Kürşad Kahramanoğlu, Kaos GL Derneği üyesidir.
 
9. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma Programı
 
Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma’nın Dokuzuncusu Yaklaşıyor
 
9. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma SIDA, Norveç Büyükelçiliği ve Kaos GL ile Pembe Hayat derneklerinin birlikte yürüttüğü “Nefret Etme” projesi tarafından desteklenmektedir.

Etiketler: yaşam
İstihdam