02/04/2024 | Yazar: Kaos GL

17 Mayıs Derneği'nin düzenlediği etkinlik, 17 Nisan Çarşamba günü çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

Kuşaklararası İletişim Söyleşileri’nin ikincisi 17 Nisan’da! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Söyleşiye farklı yaş grubundan 2 farklı aktivist katılacak. 20’li yaşlarında bir aktivist (Ahmet) ile 40’lı yaşlarındaki bir aktivisti (Seçin) bir araya getirecek olan bu söyleşi, sorulan sorularla eskiden Ankara’da yapılan 17 Mayıs Homofobi Karşıtı Yürüyüşler/Etkinlikler ve İstanbuldaki Onur Haftası Etkinlikleri/Onur Yürüyüşleri konusunda 25 sene önce neredeydik şimdi neredeyiz sorusu karşılaştırmayı ortaya koyacak. İki farklı yaş grubunun bu konudaki geçmiş gözlemlerini ortaya koyacak.

Söyleşi, 17 Nisan 2024 Çarşamba günü 19:00-20:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinliğe kaydolmak için formu doldurmanız gerekiyor.

Kaydolan kişilere toplantıdan önce Zoom linki gönderilecek, spam kutunuzu kontrol etmeyi ihmal etmeyin. 18 yaşından büyük herkesin katılımına açık olan bu etkinliklere dair herhangi bir sorunuz olması durumunda kirkindansonralubunya@17mayis.org adresine mail atabilirsiniz.

Kuşaklararası İletişim Söyleşileri hakkında

LGBTİ+ Yaşlılık Çalışmaları Programı, Şubat ve Mayıs 2024 arasında, kurulduğu günden bu yana farklı yıllarda farklı çalışmalar kapsamında hazırladığı 3 farklı yayın içerisinde yer almayan Yaşlı LGBTİ+’lara yönelik bazı iyi örneklerden 4’ünü her ay okuyucularla paylaşacağını duyurmuştu. Aynı zamanda, Mart ve Nisan aylarında Zoom üzerinden iki farklı Kuşaklararası İletişim Etkinliği gerçekleştirmeyi planladığını duyurmuştu. Kuşaklararası İletişim Etkinliğinin ilki 27 Mart 2024’te gerçekleşti.


Etiketler: yaşam
İstihdam