09/06/2011 | Yazar: Kaos GL

Feministler, queer'ler, kadınlar, kadın olmayanlar, akışkanlar, geçişkenler ve her tattan tüm partizanların partisi Lak Parti, haftasonu düzenleyeceği seçim şenlikl

Lak Parti:
Feministler, queer'ler, kadınlar, kadın olmayanlar, akışkanlar, geçişkenler ve her tattan tüm partizanların partisi Lak Parti, haftasonu düzenleyeceği seçim şenliklerinde yılın "en"lerini seçecek.
12 Haziran yaklaşırken, Lambda- Amargi Kalkınma Partisi (Lak Parti) seçim çalışmalarına devam ediyor. "Hedef 2012" diyen Lak Parti, bu haftasonu İstanbul'da seçim senlikleri düzenleyecek.

Lak Parti kuruluş amacını şöyle anlatıyor:
"Lambda'da Türkiye'nin görmediği, duymadığı partiler yaptık. Libidinal yatırımdan hiçbir zaman kaçınmadık. Amargi'ye koskoca feminist literatürü sığdırdık, çatışan çatışmayan tüm feminizmleri bir raf altında topladık. Paçozluktan asla taviz vermedik, yeminlen bi an olsun kar amacı gütmedik. Her türlü gullüme rekor bütçe ayırdık. Bu yüzden de kalkınma partisi kurduk. Şimdi hedef 2012."
 
Lak Parti'nin projeleri arasında Lambda ve Amargi arasına kurulacak bir tüp geçit, ikinci ve üçüncü dalgayı birleştirecek kanal projesi, kaçak tabuları Onur Hafta'sında yıkma projesi, herkes için daha çok feminizm, herkes için daha çok queer teorisi, çatışan feministlere anlaşma sathı, açılamayan lubunyalara danışma hattı, "polisi olmayana poli, kolisi olmayana koli" temalı daha birçok proje var.
 
Lak Parti seçim şenliklerinde partizanlar yılın "en"lerini seçecek. Yılın "en"leri kategorileri arasında, yılın en iyi çıkış yapan kuiri ve feministi, yılın en ses getiren polisi, yılın en rağbet gören kolisi, yılın en haz veren partisi, yılın en madi hareketi adayları var.
 
Lak Parti, "bu çorbada tuzu olsun isteyen tüm dalgalardan feministler, ibneler, kuirler, cendırkuirler, kadınlar, kadın olmayanlar, gacılar, laçolar, doğan görünümlü şahinler, pasiflere köle olanlar, feminen severler, buç olmaya özen gösterenler, sanalda değil reelde sörf yapanları, akışkanlar, geçişkenler, kendi pişirip kendi yiyenler, polileri koliler ve daha nice renk, koku, doku ve tattaki tüm partizanlar"ı Lak Parti seçim şenliklerine çağırıyor.
 
Lak Parti Şenlikleri 10 Haziran cuma akşamı saat 20.00'da Amargi Feminist Kitabevi'nde bir kokteyl ile başlayacak, saat 23.00'den sonra Lambdaistanbul'da devam edecek.
 
* Lak Parti'nin seçim videosu için tıklayınız.
 

Etiketler: yaşam
İstihdam