02/08/2023 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul’un Kadın+ Öykü Okuma buluşmaları serbest buluşmayla devam ediyor.

Lambdaistanbul bu akşam serbest buluşmaya çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul LGBTİ+ Dayanışma Derneği, Kadın+ Öykü Okuma buluşmaları düzenliyor. Okuma grubu bu etkinlik serisinde, Kaos GL’nin Kadın Kadına Öykü Yarışması’nda ödül almış öykülerin derlemesi olan Aşkın L* Hali kitap setinden öyküler okuyor. Ancak okuma grubu bu hafta yeni bir öykü okumuyor.

Lambdaistanbul, bu akşam 21:00’da gerçekleşecek etkinliği şöyle duyurdu:

“Bu hafta yeni bir öykü okumayacağız. Elbette ki ne öykülerimiz bitti ne de aşklarımız. Ömür geçer gönül geçmez, öyle değil mi lubunya? Yeni öyküler yazılıyor, yaşanıyor, arzulanıyor daima. Ama bazen de kendi içimize dönebiliriz, her şeye biraz uzaktan bakabiliriz, kumsaldan denize bakar gibi. Deniz bizi çeker ama güneş de isteriz. O yüzden bu hafta öyle plaj voleybolu oynar gibi olsun dedik. Herkes istediği kitaptan istediği bölümü okusun, gelsin servisler, hücumlar. Herkes kendi forma numarasını kendisi versin, kendi öyküsünü alsın gelsin bakalım. Maksat lubunya coşsun. Sen de gelsene!

“Katılmak için lambda@lambdaistanbul.org adresine bir tek mail atman yeterli. etkinlikten bir saat önce sana etkinlik linki göndereceğiz. (lütfen spam (gereksiz) dosyasına bakmayı unutma! sana attığımız mailler spam'e düşebiliyor!)

“Etkinliğimiz kadın+ görünürlüğünü dert edinmekle birlikte, ikili cinsiyet algısının ötesinde ve “aşkın l* hali” kitaplarının arka kapağında açıklanan kapsayıcı tanımla “kendini lezbiyen, biseksüel veya queer olarak tanımlayan ya da lezbiyen aktivizmle bağlantılı olduğunu hisseden herkese” açıktır ve ortalama bir saat sürecektir.”


Etiketler: kadın, kültür sanat, yaşam
İstihdam