08/12/2020 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul LGBTİ+, çalışmalara gönüllü olarak katılmak isteyenler için online oryantasyon düzenliyor.

Lambdaistanbul, online gönüllü oryantasyonuna davet ediyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul LGBTİ+ Dayanışma Derneği, dernek emekçileri arasına gönüllü olarak katılmak isteyenlere yönelik bir oryantasyon çalışması düzenliyor.

“Bugüne kadar bir şekilde yolu Lambda ile kesişen birçok arkadaşımızın her birinden Lambda’da çok güzel şeyler birikti. Biz de bu deneyimleri kaybetmemek ve daha da zenginleştirmek üzere bu oryantasyon çalışmasına Lambda’da gönüllü olarak çalışmak isteyen arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz” diyen Lambdaistanbul’un bu çalışmasında dernek tanıtılacak, çalışma alanları ve yöntemleri anlatılacak; deneyimler paylaşılacak ve birlikte yapılabilecekler konuşulacak.

Online oryantasyon çalışması iki oturumdan oluşacak. İlk oturum 20 Aralık 2020 Pazar günü, ikinci oturum ise 27 Aralık 2020 Pazar günü olacak. Her iki oturum da yaklaşık 2,5 saat sürecek. Başlangıç saati ise katılımcılara sorularak belirlenecek. Lambdaistanbul, çalışmanın tamamına katılım bekliyor.

15 Aralık Salı akşamına kadar buradan başvurabileceğiniz ryantasyon çalışması en az önümüzdeki bir yıl boyunca Lambdaistanbul’a online gönüllü olarak emek verebilecek kişilere açık. Katılım 15 kişi ile sınırlı. Başvuranlar arasından natrans kadın, non-binary, trans*, interseks olanlara ve engelli LGBTİ+’lara öncelik verilecek. 


Etiketler: yaşam
İstihdam