22/03/2023 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul uzun bir aranın ardından derneğe gönüllü olarak katılmak isteyenlere yönelik bir oryantasyon çalışması düzenliyor.

Lambdaistanbul yeni gönüllülerini arıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul LGBTİ+ Dayanışma Derneği, uzun bir aranın ardından derneğe gönüllü olarak katılmak isteyenlere yönelik bir oryantasyon çalışması düzenliyor. Bu çalışmada Lambdaistanbul’un çalışma alanları, yöntemleri ve deneyimleri anlatılacak.

Oryantasyon çalışması bir yıl boyunca Lambda’ya gönüllü olarak emek verebilecek kişilere açık, İstanbul dışından da gönüllü olarak katılım mümkün olacak. Gönüllü alımında lambda etkinliklerine katılan, başka yerlerde örgütlenme imkanı bulamayan, LGBTİ+ hareketi içerisinde daha az görünürlüğe sahip olan, kesişimsel kimliklere sahip olan kişilere öncelik tanınacak.

Oryantasyon toplantıları hibrit şekilde 9 Nisan ve 16 Nisan’da olacak. Başvuru formu ise 2 Nisan’a kadar açık kalacak. Lambda’nın tarihine, ilkelerine, şiddetle mücadele politikasına, işleyiş mekanizmasına, ve gönüllülerden beklentisine dair daha fazla detay formda bulunuyor


Etiketler: yaşam
İstihdam