25/12/2023 | Yazar: Kaos GL

Ege Üniversitesi Lavender LGBTİQ+, HIV farkındalık etkinliğinde birlikte “Kendine İyi Bak” kutu oyununu oynamaya davet ediyor.

Lavender LGBTİQ+’nın “HIV Farkındalık Atölyesi” bugün Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Ege Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Topluluğu – Lavender LGBTİQ+, bugün (25 Aralık) saat 15:00’te gerçekleşecek “HIV Farkındalık Atölyesi” etkinliğine davet ediyor:

“HIV konusunda doğru bilgilere erişimi sağlayabilmek ve HIV temelinde ayrımcılık ve damgalamaya karşı farkındalık geliştirebilmek adına HIV farkındalık atölyesinde buluşuyoruz. HIV'in aktarım yolları, test, tedavi süreçleri, danışmanlık hizmetleri, önleyici hizmetler, cinsel sağlık ve üreme sağlığı hizmetlerine erişim, HIV konusundaki mitler, ayrımcılık ve damgalama odağında gerçekleşecek atölyede medikal meselenin ötesine geçen HIV'i ve HIV ile yaşamayı konuşacağız. Sağlıkta Genç Yaklaşımlar Derneği'nden sağlık eğitmeninin yürütücülüğünde gerçekleşecek atölyemize seni de bekliyoruz.”

“Kendine İyi Bak” kutu oyununun oynanacağı etkinliğe katılmak için Lavender LGBTİQ+’ya buradan özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.


Etiketler: yaşam, eğitim, hiv, etkinlik duyuru
İstihdam