24/05/2019 | Yazar: Gözde Demirbilek

Lavender LGBTİQ+; bu hafta sonu yoga, yaratıcı yazarlık ve dijtal görselleştirme atölyesine davet ediyor.

Lavender’den hafta sonu etkinlikleri Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lavender LGBTİQ+; bu hafta sonu yoga, yaratıcı yazarlık ve dijtal görselleştirme atölyesine davet ediyor.

Yaklaşık bir senedir Ege Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Topluluğu olarak faaliyet gösteren Lavender LGBTİQ+, bu hafta sonu etkinlik dizisine davet ediyor.

25 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan serinin ilk etkinliği Yoga ve Meditasyon Atölyesi, saat 10:00’da Kültürpark’ta gerçekleşecek. Lavender LGBTİQ+, bu atölye katılımcılarından rahat kıyafetler giymelerini, mat ve sularını unutmamalarını rica ediyor. Aynı zamanda “dilerseniz yanınıza atıştırmalık bir şeyler alın ama lütfen yanımızda getirdiklerinizin vegan olmasına özen gösterin” diyor.

Günün ikinci etkinliği Yaratıcı Yazarlık Atölyesi ise 13:00’te Genç LGBTİ+ Derneği ofisinde gerçekleşecek. Lavender LGBTİQ, “Her alanda olduğu gibi edebiyattaki varlığımızı koruyoruz ve sizi üretmeye çağırıyoruz. Gelin beraber yaratalım, geleceğe izlerimizi bırakalım!” diyerek atölyeye davet ediyor.

Serinin son etkinliği olan Dijital Görselleştirme Atölyesi de saat 15:00’te Genç LGBTİ+ Derneği ofisinde başlayacak. Kaos GL Medya Okulu tarafından desteklenen bu etkinlikte, katılımcılara dijital tasarım araçları eğitimi verilecek.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için Lavender LGBTİQ+’nın Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Etiketler: yaşam
İstihdam