04/10/2012 | Yazar: Kaos GL

Bugün akşam İstanbul Taksim ile Ankara Kızılay’da yapılacak ‘savaşa hayır’ eylemlerine gökkuşağı bayraklarıyla LGBT’ler de katılacak

LGBT’ler Savaşa Karşı Meydanlara Çağırıyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Bugün akşam İstanbul Taksim ile Ankara Kızılay’da yapılacak “savaşa hayır” eylemlerine gökkuşağı bayraklarıyla LGBT’ler de katılacak
 
AKP Hükümetinin Suriye’ye askeri müdahale için TBMM’de oylamaya açtığı tezkere 320 kabul 129 ret oyu ile geçti. Bugün akşam “Savaşa Hayır” demek için LGBT’ler (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans) meydanlarda olacak.
Bugün akşam İstanbul Taksim ile Ankara Kızılay’da yapılacak “savaşa hayır” eylemlerine LGBT örgütleri de katılacak.
 
İstanbul’da Taksim
 
Meclis’ten geçen tezkerenin ardından Suriye ile savaşa karşı çıkmak için İstanbul Taksim’de yapılacak eylem saat 19:00’da başlayacak. İstanbul’daki LGBT örgütleri eylem öncesi saat 18:00’de Lambdaistanbul LGBTT Derneği’nde buluşacak.
 
Ankara’da Kızılay
 
Ankara’da yapılacak “Suriye ile savaşa hayır” eylemi ise bugün akşam saat 18:00’de Kızılay YKM önünde başlayacak. Savaş karşıtları buradan Başbakanlık binasına yürüyecek. Ankara’daki LGBT örgütleri de “savaşa hayır” demek için saat 18:00’de Kızılay’da olacak.
 
İzmir’de Konak
 
TMMOB, DİSK, KESK ve demokratik kitle örgütlerinin “savaşa hayır” eylemi saat 18:00’de, Konak Sümerbank önünde toplanıp AKP il binasına yürüyüşle gerçekleşecek. 

Etiketler: yaşam
İstihdam