20/04/2020 | Yazar: Kaos GL

LİSTAG, Ayta Sözeri, Füsun Demirel, Tilbe Saran, Bensu Orhunöz, Ayça Damgacı, Serra Yılmaz, Şeyda Taluk gibi isimlerin de okuduğu “Gökkuşağından Hikayeler”i seslendirmeye çağırıyor.

LİSTAG: #GökkuşağınaSesVer Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

LİSTAG, LGBTİ+ Aileleri ve Yakınları Derneği Türkiye’nin farklı illerinden çocukları LGBTİ+ olan 29 ebeveynin gerçek yaşam hikayelerinin yer aldığı “Gökkuşağından Hikayeler” kitabını seslendirmeye çağırıyor.

Dernek, “Covid19 salgını ile evlerimize kapandığımız son haftalarda bizler #GökkuşağınaSesVer’meye karar verdik ve tekrar -ama bu sefer evlerimizden ayrılmadan- yola çıktık. Sizlerin de tanıyabileceği yüzlere, ‘Gökkuşağından Hikayeler’deki hikayeleri seslendirmeleri için bir davet yolladık ve yola çıkarken tahminlerimizin ötesinde bir desteğe ulaştık. Bunun üzerine hikayelerimizi, seslendirmek isteyen tüm gönüllülere açmaya karar verdik” diyor.

“Eğer sizler de kampanyanın bir parçası olmayı dilerseniz, ‘Gökkuşağından Hikayeler’den seçtiğiniz hikayeleri okuyarak çektiğiniz videoları bize (info@listag.org) gönderebilirsiniz. Videolarınız bizim tarafımızdan montajlandıktan sonra onları sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilir, seslendirdiğiniz hikayelerin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilirsiniz; dahası takipçilerinizi kampanyaya katılmaya davet edebilirsiniz” diyen LİSTAG, paylaşımlarda şu etiketlerin kullanılmasını istiyor: #GökkuşağınaSesVer  #GokkusagınaSesVer #GökkuşağındanHikayeler #GokkusagindanHikayeler #LISTAG #BenimÇocuğumBelgeseli #BenimCocugumBelgeseli

Ayta Sözeri, Tilbe Saran, Füsun Demirel, Bensu Orhunöz, Ayça Damgacı, Serra Yılmaz, Şeyda Taluk gibi isimlerin de seslendirdiği hikayelere LİSTAG’ın YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.


Etiketler: yaşam
nefret