11/02/2011 | Yazar: Zeynep Akkuş

Anne ve babası Malcolm adlı çocuğa dilediği herhangi bir hayır kurumuna bağıştı bulunması için 140 dolar vermişti.

Anne ve babası Malcolm adlı çocuğa dilediği herhangi bir hayır kurumuna bağıştı bulunması için 140 dolar vermişti. Malcolm bu parayı eşcinsel merkezine göndermeyi tercih etti.
 
Eşcinsellere yapılan muamelenin adil olmadığını düşünen yedi yaşındaki bir erkek çocuk, Los Angeles Gey ve Lezbiyen Merkezi ile İnsan Hakları Kampanyası Vakfı’na (HRC) toplam 140 dolar bağışta bulundu.
 
Anne ve babası Malcolm adlı çocuğa dilediği herhangi bir hayır kurumuna bağıştı bulunması için 140 dolar vermişti. Malcolm bu parayı eşcinsel merkeziyle HRC arasında paylaştırmayı tercih etti.
 
Çekin yanında bir de kendisinin yazdığı bir not vardı: “Size bu parayı gönderiyorum çünkü eşcinsellere yapılan muamelenin adil olmadığını düşünüyorum.”
 
Küçük çocuğun annesinin gönderdiği bir başka notta ise şunlar yazılıydı: “Malcolm’a çevresindeki dünyayı daha iyi bir hale getirmesinin önemini anlatmak için 140 dolar verdik ve bu parayı dilediği bir hayır kurumuna bağışlayabileceğini söyledik. Radyoda, gey ve lezbiyenlere kötü muamele edildiğine ilişkin bir haber dinledikten sonra hem çok üzüldü hem de olayı merak edip araştırmaya başladı. Yardımcı olmak için de kendisine verdiğimiz parayı Los Angeles Gey & Lezbiyen Merkezi ile İnsan Hakları Kampanyası Vakfı’na bağışlamaya karar verdi.”


Etiketler: yaşam, dünyadan
İstihdam