28/11/2011 | Yazar: Kaos GL

Feminist İlknur Üstün’ün sunumu ve kolaylaştırıcılığında yapılacak Kaos Kültür Merkezi’ndeki seminer için önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.

‘Mağduriyetten Politikaya Taciz’ Çarşamba Seminerinde Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Feminist İlknur Üstün’ün sunumu ve kolaylaştırıcılığında Kaos Kültür Merkezi’nde yapılacak seminer için önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.
 
Çarşamba Seminerleri Kasım Programının son etkinliği, “Mağduriyetten Politikaya Taciz” başlığı altında, 30 Kasım’da gerçekleşecek. Feminist İlknur Üstün’ün sunumu ve kolaylaştırıcılığında yapılacak Kaos Kültür Merkezindeki seminer için önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.
 
‘Şiddetin bir görünümü olarak taciz’ başlığı altında Güzin Yamaner, Ankara Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nce oluşturulan, Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırıya Karşı Destek Birimi’ndeki deneyimlerini daha önce anlatmıştı.
 
Kaos GL Çarşamba Seminerleri Kasım Programında son iki hafta, ODTÜ’den Murat Cömert, ““Lanetli Livatacı” – “Hastalıklı Homoseksüel” – “Gururlu Gey” – “Kararsız Kvir/Kuir/Q”: Eşcinsel Arzuyu Adlandırma ve Sınıflandırmaya Tarihsel Bir Bakış” başlığı altında “Queer” tartışmalarını anlattı.
 
“Mağduriyetten Politikaya Taciz” başlığı altında, 30 Kasım’da gerçekleşece ve Feminist İlknur Üstün’ün sunumu ve kolaylaştırıcılığında yapılacak Kaos Kültür Merkezindeki seminer için KKM Koordinatörü Seçin Tuncel’e önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.
 
Kaos GL, “ÇARŞAMBA SEMİNERLERİ”ni her hafta Çarşamba günleri, saat 18:30’da, Kaos Kültür Merkezi’nde düzenliyor.
Seminerleri bildiklerini gözden geçirmek, birlikte öğrenmek, öğrendiklerini paylaşmak için uzmanların katkılarıyla düzenleyen Kaos GL, program akışını çalışma ve mücadele alanlarından hareketle belirliyor.
 
Herkesi seminerlere katılmaya ve katkı koymaya davet eden Kaos GL, “Çarşamba Seminerleri”nin daha sonra bir akademiye (“Kaos Akademi”) evrilmesini planlıyor.
 
Kaos Kültür Merkezi
GMK Bulvarı, 29/12, Demirtepe/Kızılay-Ankara
0312 230 0358 / 12
 
Kaos GL Çarşamba Seminerleri Başlıyor
Erbaydar ve Candansayar Çarşamba Seminerleri’nde
Çarşamba Seminerleri’nde Sıra Selçuk Candansayar’da
Yamaner, Cömert ve Üstün "Çarşamba Seminerleri" Kasım Programında
Çarşamba Seminerlerinde Güzin Yamaner’le ‘Taciz’ Üzerine Konuştuk
“Kadınsı Olan Her Şey Erkeğin Taciz Nesnesi Olabiliyor!”
“Çarşamba Seminerleri”nde Bu Hafta “Queer” Konuşulacak
 

Etiketler: insan hakları
İstihdam