10/02/2023 | Yazar: Kaos GL

Lubunya Deprem Dayanışması kuruldu: Depremden etkilenmiş bir seks işçisi, LGBTQİA+ öznesi ya da yakınıysan aşağıda linki yazan forma ihtiyaçlarını ve iletişim bilgilerini ekleyebilir, bizden destek talep edebilir veya yalnızca bizi nasıl olduğundan haberdar edebilirsin.

Lubunya Deprem Dayanışması: Yalnız değilsin lubunya! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

dan Depremden etkilenmiş bir seks işçisi, LGBTQİA+ öznesi ya da yakınları için Lubunya Deprem Dayanışması kuruldu.

BURADAKİ FORMA ihtiyaçlarınızı ve iletişim bilgilerinizi ekleyebilir, Dayanışma’dan destek talep edebilir veya yalnızca bizi nasıl olduğunuzdan haberdar edebilirsiniz.

“Bizler, farklı şehirlerden, bağımsız aktivistler, örgüt ve inisiyatiflerden bir araya gelmiş LGBTQİA+'lar ve s3ks işçileriyiz. Şu an deprem bölgesinde bulunan, bölgeden çıkmaya çalışan ya da çadır alanlarında kendini güvende hissetmeyen bir çok arkadaşımız olduğunu biliyoruz. Olağan halde de hayatımızı zorlaştıran ayrımcılığın olağanüstü halde ihtiyaçlarımıza ulaşmamıza engel olabileceğini biliyoruz. 6 Şubat'ta yaşanan depremin getirdiği yıkım ve acıyı hafifletebilmek icin dünyanın çeşitli yerleri ile birlikte, birbirimizden öğrendiğimiz dayanışmayı örgütlüyoruz.

Lubunya Deprem Dayanışması’nı Twitter ve Instagram’dan takip edebilirsiniz.


Etiketler: yaşam
nefret