05/10/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

Twitter’ın fenomen hesaplarından Mavitivik, ilk YouTube videosunda eşcinsellik ve yaşamı hakkındaki soruları cevapladı.

Mavitivik’in ilk videosu: “Eşcinsellik ve yaşamım hakkında sorular” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Twitter’ın fenomen hesaplarından Mavitivik, ilk YouTube videosunda eşcinsellik ve yaşamı hakkındaki soruları cevapladı.

Twitter’da 14 bini aşkın takipçisi olan Mavitivik şimdi YouTube’da. Mavitivik’in kanalını duyurduğu ilk videosu eşcinsellik ve bununla birlikte yaşamı hakkındaki sorulara verdiği cevaplar üzerine.

Dindar bir aileye açılmayla ilgili gelen soruya “Herkes açılmak zorunda değil, bazen kendimize açılmamız yeterli olmakla birlikte birileri dindar diye cinsel yöneliminle ilgili kesin olarak kötü yorum yapacağı anlamına gelmez. Benim birçok dindar arkadaşımın cinsel yönelimimle hiçbir problemi yok. Bu yüzden ben direkt söylemeden önce biraz yoklamanı öneriyorum” yanıtını verdi.

Mavitivik, daha sonra Twitter’da annesinin videoya şu yorumunu paylaştı: “Benim ilk bebeğim. En büyük bebeğim beni her zaman onure ettin hep gururlandırdın seni çok seviyorum seninle gurur duyuyorum. Sağlı huzurlu musun mutlu musun beni bu ilgilendirir geri kalan her şey seni ilgilendirir.”

“Annemin YouTube videoma yaptığı yorum ve onun beni sevdiğini desteklediğini bilmem hayatımda hissettiğim en güzel his. Seni seviyorum iyi ki benim annemsin” diyen Mavitivik’in videosunu 156 bin kişi izledi.

Kanalı buradan ziyaret ederek abone olabilirsiniz. İyi seyirler!


Etiketler: yaşam
İstihdam