15/07/2022 | Yazar: Kaos GL

SPoD’un düzenlediği Mesafesiz Sohbetler, 19 Temmuz Salı saat 20.00’de: İçimizden gelen neyse onu konuşuyoruz.

Mesafesiz Sohbetler’de bu hafta: İçimizden gelen neyse Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD), her hafta Salı günü düzenlediği Mesafesiz Sohbetler’de bu haftanın konusu, “içimizden gelen neyse o”.

19 Temmuz Salı günü saat 20.00’de yapılacak sohbetin detayları ise şöyle:

Sosyal mesafemizi korumaya çalıştığımız şu günlerde iletişimde kalarak birbirimizden haberdar olmamız ve sevgiyle bir arada kalmamız her zamankinden daha önemli. Sevdiklerimizden uzak kalmak zorunda olduğumuz son zamanlarda çeşitli duygu değişimleri yaşıyor olabiliriz ve başkalarıyla birlikte olma ihtiyacını en çok hissettiğimiz zamanlar bu günler olabilir. İşte bu nedenle LGBTİ+’lar olarak fiziksel mesafemizi koruyup sosyal mesafemizi olabildiğince kapatıyoruz. Bir arada olmanın iyi geleceğine inanıyoruz!

Sosyal mesafemizi korumak her şeyden elzem olduğundan Mesafesiz Sohbetler ekibi olarak evlerinize konuk olmak istiyoruz. Her salı günü tekrar aynı saatte gerçekleştirilecek bu sohbetlerde, internet üzerinden moderatörler eşliğinde beklentilerimizden, kaygılarımızdan, umutlarımızdan ve daha fazlasından bahsederek dayanışma içinde olacağız.

Mesafesiz Sohbetler her salı saat 20.00’da başlayacak ve 1,5 saat sürecektir.

Mesafesiz Sohbetler’de bu hafta içimizden gelen neyse onu konuşuyoruz. Gel lubunya, sevdiğimizi kızdığımızı, hayallerimizi, dileklerimizi, umut ettiklerimizi ya da hayal kırıklıklarımızı konuşalım. Dilersen duygularını, dilersen bir şiirini, şarkını paylaş bizimle. 19 Temmuz Salı günü 20.00’de içimizden geleni konuşmak için kayıt ol, gel lubunya. Sohbete 18 Temmuz Pazartesi saat 21:00’e kadar kayıt olabilirsiniz.

Mesafesiz Sohbetler hakkında detaylı bilgi ve katılım formu için buraya tıklayabilirsiniz.


Etiketler: yaşam
nefret